NYHET! Kovea kokeapparater & kjelesett

Koreanske Kovea har produsert høykvalitets turutstyr i en årrekke. Produsenten har store markedsandeler på verdensbasis, men er fremdeles relativt ukjent i Norge. Nå finner du noen av de gode produktene hos oss.

Kovea turutstyr
KOVEA ble grunnlagt i 1982 (fikk navnet Kovea først i 1997), og har spesialisert seg på produksjon av bærbare/portable gassapparater; varmeapparater, lamper, kokeapparater osv. Fabrikanten er anerkjent som ledende innen industrien med over to tiår med forskning, utvikling og teknisk prosjektering av produkter for utendørsbruk med svært høy ytelse. Strenge interne prosedyrer for testing og kvalitetssikring lar Koeva søke sertifisering fra internasjonalt anerkjente laboratorier som "AGA", "CE", "CSA", "JIA", og "TUV" og KGSC.

Selv om Kovea fremdeles er et relativt ukjent merkenavn i Norge har produktene vært på markedet noen år. Allerede i 2007 ble deres Booster+1 "Best i test" i test av kokeapparater i DNTbladet Fjell & Vidde. Av overbevisende egenskaper kan vi nevne lengst drivstoffslange, størst diameter kjelstøtte, høyest effekt målt i koketid og eneste kokeapparat med praktisk flaskestøtte.

Særdeles høy kvalitet, praktiske løsninger og tekniske finesser kjennetegner Koveas produkter. Et lite utvalg av produktene finner du hos oss:

 Kovea Booster+1 Kovea Moonwalker
   
Booster+1 
multifuelbrenner
Moonwalker
gassbrenner
Titanium Stove
gassbrenner
Solo2 kjelesett


Tags: gassbrenner, multifuel, kokeapparat, turkjøkken, omnifuel
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •