NYHET! Vassi- Helt ny frikjøringskolleksjon fra Haglöfs

Haglöfs er virkelig i vinden om dagen. Deres helt nye frikjøringsserie Vassi består av meget tekniske plagg spesielt laget for deg som er glad i skikjøring utenfor løypene. Haglöfs har i mange år levert kvalitetsbekledning til mange outdoor-aktiviteter og i år blir kolleksjonen nærmest komplett med deres nye serie beregnet for den kresne skikjører.
Produktene i Vassi-serien er nøye produsert med tanke på de mest kresne frikjørerne. Med innovative løsninger, friske farger og behagelig snitt er dette noe av det aller beste du kan ikle deg i vinter.
Her er nyhetene:

Haglöfs Vassi Jacket:

Vassi Jacket er designet i samarbeid med profesjonelle skikjørere for å gi maksimal bevegelsesfrihet og funksjon under frikjøring. Proppfull av det som kreves når du beveger deg i krevende terreng. Vanntett med Gore-Tex' beste membram Pro Shell, DWR behandlet overflate, lang passform med løst snitt for maksimal bevegelighet og god lufting når du er på vei oppover. Dette er bare noen av egenskapene til en av årets feteste freeridejakker. Klikk på produktet for å lese mer.     
 Vassi Jacket Lime Green / Banner Blue
 Vassi Jacket Glow Green / Lime Green
 Vassi Jacket Speed Blue / Banner Blue

Haglöfs Vassi Q Jacket:

Q er betegnelsen Haglöfs bruker på sine produkter beregnet for kvinner. Med en noe mer feminin passfor inneholder Vassi Q selvfølgelig alle komponentene som gjør Vassi til det fantastiske produktet det er.


     
Griffon / Dragon
 Glow Green / Lime Green
Magenta / Crimson


Haglöfs Vassi / Vassi Q Pant:

Nyhet innen bukser til frikjøring! Designet sammen med Per Jonsson og Asbjørn Eggebø Næss. Lett og behagelig med Gore Tex Pro Shell. Gjennomtenkte løsninger og et ekstremt slitesterkt materiale. Sett buksen sammen med Vassi Jacket og du har en heldress som ikke slipper inn snø selv om du er ute i det dypeste pudder. Q- varianten er til kvinner.


       
Vassi Pant Lime Green
Vassi Pant Charcoal / Graphite
Vassi Q Pant Lime Green
Vassi Q Crimson / Magenta


Haglöfs Vassi / Vassi Q Insulated Pant

Gore-Tex gjør denne buksen vind og vanntett. Med den største forskjellen fra den vanlige Vassi- buksen er at denne er isolert med deilig Primaloft isolasjon. Primaloft er kanskje det aller beste syntetiske isolasjonsmaterialet som kombinerer isolasjon og vekt på en unik måte. Hold deg varm og kos deg på ski!


 
 
Vassi Insulated Pant Black
Vassi Q Insulated Pant Black


Haglöfs Vassi BIB Pant:

Fet- fetere- fetest. Her får du en fantastisk frikjøringsbukse med seler. Samme egenskapene som den vanlige Vassi- buksen, men med seler som holder den enda bedre på plass og holder snøen ute enda bedre (om du da ikke har koblet Vassi- jakka til den vanlige buksen. Denne buksen kan selvfølgelig også festes til jakken og gi deg en fet heldress. Til og med en praktisk brystlomme har Haglöfs fått plass til i denne buksa. GOD TUR!


   
Vassi BIB Banner Blue
Vassi BIB Charcoal / Graphite

Her kan du se en video- "Vassi- The Making Of A Winner" om hvordan Haglöfs har tenkt da de konstruerte sin første hardbarkede frikjøringsserie:

 

Tags: vassi, haglöfs, haglofs, hagløfs, frikjøring, nyhet, goretex, freeride, ski, alpint, telemark
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Patrick, 05.12.2012 20:40:03
Vassi bib til damer, finne det?