Nyheter - Varme vår- og sommerfølelser fra Haglöfs

Haglöfs har svært komfortable og praktiske klær for våren og sommeren 2010. Her er noen av nyhetene.
Kommende sesong vil vi ha et imponerende utvalg av klær fra Haglöfs. Vi tror på at flere velger lette funksjonelle og slitesterke turklær denne sommeren. Her er noen av nyhetene

Lette tur- og vandreklær

 Torto SS Shirt skjorte   Lite Split Pant bukse
   Haglöfs Torto SS Shirt    Haglöfs Lite Split Pant
 
Haglöfs Torto skjorte og Lite Split Pant bukse er perfekt for hiking- og backpackturer da både buksen og skjorten har Polygiene™ teknologi som forhindrer luktdannelse.  Andre fordeler med Lite Split bukse og Torto  skjorte er at begge plaggene puster svært godt og tørker raskt ved f. eks vask. Dette gir deg muligheten til å pakke mindre i sekken uten og inngå kompromisser på bekledning.


Slitesterk og tøff tinderanglingsbekledning

 Lizard Top soft shell pullover Rugged Mountain Pant syntetisk fjellbukse
 Haglöfs Lizard Top trøye  Haglöfs Rugged Mountain Pants

Haglöfs Lizard Top og Rugged Mountain Pants har begge det solide soft shell-materialet FlexAble™. Fordelen ved å benytte tynne og fleksible materialer i ledd og bevegelige partier, samt tykkere og mer slitesterke materialer på utsatte steder, er at man holder vekten nede uten å senke kravene til slitestyrke og holdbarhet. Dette har Haglöfs fått til svært godt med både Lizard Top og Rugged Mountain pants.


Vind- og vanntett skallbekledning

 LIM Ultimate Q Jacket Gore-Tex Paclite regnjakke  Storm Q II Pant vanntett skallbukse
 Haglöfs
LIM Ultimate jacket Paclite® skalljakke
 Haglöfs
Storm II Skallbukse
 
Haglöfs bruker Gore-Tex Paclite® LIM Ultimate jakke og Proof™ membran i Storm II bukse. Skalljakken og buksen pakkes lett sammen til en svært lite volum. Haglöfs har alltid vært dyktige på tekniske løsninger, og med LIM Ultimate og Storm II setter Haglöfs en helt ny standard innen lett skallbekledning.


Se også - Friske nyheter fra Norrøna
Se også: Slik velger du rett joggesko
Tags: hagløfs, haglöfs, skallbekledning, skalljakke, skallbukse, softshell, turbukse, turjakke, gore-tex, paclite, nyheterklær,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •