Nyheter fra ISPO - Neste års skiutstyr

ISPO München er en av verdens største vintersportsmesser. Her viser det meste som kan krype å gå av produsenter frem sine nyheter for neste sesong. Vi er på plass og gir deg en sniktitt både på noen av godbitene.

 

 

Nye skredsøkere fra Mammut 

 

 

Mammut har i en årrekke vært markedsledende på skredsøkere, og nå kommer de med to nye modeller som skal gjøre det enklere og raskere å finne skredofrene. Mammut Barryvox og Barryvox S er navnene. Barryvox erstatter Element, og Barryvox S erstatter Pulse. De har fått vesentlig større skjerm, ekstremt mye raskere oppstart, og er blitt vanvittig enkel i bruk. Vi er så imponerte at vi nærmest vil kalle det en revolusjon.

 

 

Elan Ibex toppturski

 

Elan viste stolt frem sin nye serie med toppturski. Dette er en skiserie vi har stor tro på. Elan har ikke akkurat vært blant de største merkene i Norge de siste årene, men med disse nyhetene er vi ganske sikre på at de kommer til å ta en større del av toppturkaka de kommende sesongene.

 

 

Oakley Fall Line goggles

 

Oakley har hatt kjempesuksess med den "rammeløse" gogglen Flight Deck. Til neste sesong kommer en ny modell nesten uten synlig ramme. Oakley Fall Line er navnet. Designmessig ligner den på en blanding av Flight Deck og Line Miner. Lekkert!

 

 

Swix Evo Pro Edger kantsliper

 

Swix viste frem sin nye elektriske kantsliper Evo Pro Edger. Denne gjør det enkelt og raskt å få sylskarpe kanter. Kantsliperen er faktisk allerede i salg. Les mer om den her.

 

 

Fischer Verticalp randonneeski

 

Fischer Verticalp (t. v.) er strengt talt ingen nyhet, men likevel en kuriositet som det er verdt å ta en ekstra titt på. Verticalp er så lett (580 gram) at Fischer ikke tør å godkjenne den for bruk nedover. Den kan altså bare brukes på vei opp, og med advarsel om harde skader og død vil vi heller ikke prøve å hive oss utfor med denne. De litt merkelige loddene kan tas inn og ut for å sørge for at ski og binding veier akkurat det de må for å være innenfor konkurransereglementet. De gjør det også mulig å endre balansepuntet på skiene.

 

 

Rottefellas elektroniske langrennsbindinger

 

Den nye bindingen fra Rottefella vakte stor oppmerksomhet blant ISPOs langrennsfolk. Den har en liten elektrisk motor som flytter bindingen fremover og bakover etter ønske. Går du inn mot en bratt motbakke kan du flytte bindingen frem for maks feste. Når du har nådd toppen flytter du den bakover igjen med et klikk på fjernkontrollen. En veldig spennende utvikling!

 

 

 

Fjernkontrollen til Rottefellas nye elekstriske bindingen. Den er liten og kan festes på staven.

 


Truger fra norske Fimbulvetr

 

Blant de vanvittig mange trugeprodusentene var den én som virkelig skilte seg ut. Norske Fimbulvetr lager truger på en helt annen måte enn alle andre. Så innovative er de at de ble tildelt en ISPO Award. Vi har modellen Hikr i sortimentet vårt, men du skal ikke se bort ifra at det kan blir flere etter hvert. Tags: ispo, nyheter, elan, rottefella, fimbulvetr, oakley, swix, fischer,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av kalh@online.no, 27.02.2017 13:42:42
Kan dere sende meg brosjyre og pris på Swix stav festet som de Norske VM deltagerne har på skiene sine.

Skrevet av OsloSportslager, 28.02.2017 10:02:40     
Hei. Vi er litt usikre på hva du tenker på, men send spørsmålet på en mail til langrenn(at)oslosportslager(dot)no, så får du svar fra de som kan mest om langrenn.