NYHETER FRA OSPREY 2021!

Den amerikanske sekkeprodusenten Osprey er kjent for sine innovative produkter, og har helt siden oppstarten i 1974 laget ryggsekker og tilbehør med høy kvalitet, like høy funksjonalitet og ikke minst gode designløsninger. Osprey lager ryggsekker for alt fra tur og trening til reiser og hverdagsliv. De har vært over alt i hele verden med sine sekker, både høyt og lavt, og streber hele tiden etter å bil bedre. Nå fornyes en av deres mest populære ryggsekkserier her til lands - nemlig de trofaste Tempest og Talon sekkene!

 

Talon og Tempest er en utrolig populær serie med sekker fra Osprey. Talon er laget for herrenes anatomi, mens Tempest er laget for damene. Foruten dette går de to sekkene hånd i hånd. Talon og Tempest er kjennetegnet ved lav vekt, god bærekomfort, praktiske løsninger og allsidige bruksegenskaper, og finnes i et utall ulike størrelser og funksjonsløsninger for forskjellig behov.

 

Hele serien er oppdatert for 2021, med mål om å tilfredstille enda flere ønsker og behov, og ikke minst skape en mer bærekraftig produksjon! Nye Talon og Tempest produseres derfor med 100% resirkulert nylonmateriale, de har fått et oppdatert system i ryggen, nye farger, og noen størrelser er endret eller lagt til.

 

Hos oss får du den nye serien av Talon og Tempest allerede nå!

 

Sjekk også ut de splitter nye utgavene av Talon og Tempest - Talon & Tempest Pro!

 

 Tags: osprey, talon, tempest, ryggsekk, ryggsekker, løpesekker, tursekker, sykkelsekker
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •