Offisiell Vasaloppsbutikk

Vasaloppet har i mange år vært et av Oslo Sportslagers store satsningsområder. Vi mener Vasaloppet er verdens beste turløp på ski med tradisjoner som det lyser av. Denne sesongen er Oslo Sportslager plukket ut som norges eneste offisielle Vasaloppsbutikk. Denne statusen er vi stolte av og for oss er dette et kvalitetsstempel Vasaloppet har gitt oss.Vasaloppet, den lange marsjen fra Sälen til Mora i "Fäders Spår För Framtids Segrar" er turløpet med stor T.
Svenskene kan virkelig dette med å arrangere turrenn. Vasaloppet er forbilledlig i måten det blir arrangert på. Alt er arrangert med svensk presisjon og en enorm dugnadsinnsats fra Vasaloppets arrangører gjør dette rennet til årets høydepunkt for mange.

Vasaloppet er et av de tv-programmene som følges av flest svensker. Det er virkelig noe med 90 kilometer klassisk, Ekströms blåbærssoppa og slitet for å komme seg til Mora. I Sverige blir Vasaloppet sett på som den ultimate utfordring når det gjelder idrett. Du er virkelig en skikkelig idrettsmann/kvinne om du ha tatt deg fra Sälen til Mora på ski. Vasaloppet vil i år som i fjor også gå direkte på NRK 1 søndag 1. mars.

Vi her på sportslageret har i mange år satset på Vasaloppet. I år sender vi over 80 personer til Sälen. Dette omfatter mange ansatte, vårt eget team og støtteapparat. For oss er akkurat Vasaloppet årets største høydepunkt når det gjelder turrenn.
Vi er i løypa og tester ski- strukturer, pulver og forskjellige festevarianter akkurat for at DU skal få den beste opplevelsen med dette fantastiske skirennet. I år er det allerede kjempeforhold i Vasaloppsspåret og det er allerede mulig å gå hele veien.

Synes du Vasaloppet er for langt? Synes du det er for mye mas med 16000 deltakere søndag 1. mars? Vil du heller gå sammen med kolleger eller kompiser? Vasaloppet har et arrangement for alle. Vasaloppsveckan starter allerede søndagen før med Öppet Spår. Dette er nøyaktig samme renn som Vasaloppet, men med en roligere atmosfære. Du får tidtakning, men her er det ingen konkurranse. Vasaloppsveckan inneholder også HalvVasan (45 km), Stafettvasan, jentevasan (Tjejvasan), Ungdomsvasan, Skejtvasan osv. Her er det løp som passer alle!
Vasaloppet er verdens største skibegivenhet med over 47.000 deltakere denne uka!

Offisiell Vasaloppsbutikk er et kvalitetsstempel. I Sverige finnes det 16 butikker med denne statusen. I Finland finnes det en. I Norge finnes det kun en butikk med denne statusen og det er Oslo Sportslager. Å være offisiell butikk vil si at butikken har en profil som matcher Vasaloppets verdier og bidrar til gode skiopplevelser for langrennsløpere i alle aldre. Vi har også informasjon om alle arrangementene i butikken og en unik kunnskap om selve rennet.

Om du ønsker dine ski preparert til dette rennet minner vi om at siste innleveringfrist er mandag 23. februar.

Lykke til med forberedelsene til verdens beste turrenn!

Her kan du se seiersintervjuet med Jørgen Aukland og Sandra Hansson fra i fjor :
 


Tags: vasaloppet, langrenn, turrenn,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •