OSPREY SEKKER - Vi har utvalget

Osprey lager suverene ryggsekker til fjellturer, løping, sykling, klatring og ski. Mest kjent er de for sine lette, komfortable, og anvendelige ryggsekker Osprey Talon og Tempest. Det er med stor glede vi kan presentere sekker fra Osprey. Ta en titt på vårt store utvalg av ryggsekker.

Osprey Talon ryggsekker til herre
Talonserien er super, anvendelige ryggsekker som passer til det meste. Mange løpere og syklister setter pris på det luftige bæresystemet, den lave vekten og de smarte løsningene. Talon finnes i flere størrelser. I tillegg kommer Talon som en liten, men rommelig rumpetaske. 

 

          
Talon 11  Talon 18  Talon 22 
 

 

 

   
          
 Talon 33  Talon 44 Talon 6  

 

 

Osprey Tempest ryggsekker til dame
Tempest er damenes egen variant av Talon. Her får du de samme gode løsningene, og det samme gode bæresystemet i en versjon tilpasset damer. Nyt både sykling, løping, og vandreturer med Osprey Tempest.

 

       
           
Tempest 9    Tempest 16    Tempest 20 


         
Tempest 30    Tempest 40 

 

 

Osprey sykkelsekker
De dedikerte sykkelsekkene fra Osprey er laget for å møte kravstore syklisters behov. Osprey Escapist er allroundsekker som passer like godt til hverdagssykling som til terrengsykling. Osprey Syncro og Viper er perfekte til en dag på sti og grusvei i marka. De egner seg også godt til terrengsykkelritt.

 

       
          
Escapist 18   Escapist 25   Viper 13 


         
Syncro 15    Syncro 20 

 

 

Se hele utvalget av Osprey sykkelsekker her 

 

 

Osprey Duro løpesekker

Duroserien er Ospreys spesialutviklede ryggsekker til løping og langdistanseidrett. De sitter ekstremt stabilt på ryggen, og har funksjoner spesielt tilpasset lange dager med høy intensitet. I tillegg til løping kan de brukes til langrenn og sykling. Både Duro 1.5, Duro 6 og Duro 15 leveres med integrert drikkesystem.

​ 

                             
 Duro 1.5     Duro 6   Duro 15 

 

 

 

 

 

Osprey Poco AG Premium bæremeis

Osprey Poco Premium har vært en favoritt i flere år. Nå er den her i ny utgave med vesentlig forbedret bæresystem. Dette er svært praktiske bæremeiser som gir suveren komfort både for barnet, og for deg selv. I tillegg er de fullspekket med praktiske funksjoner.

     
Poco AG Premium bæremeis   Poco Carry Case reisetrekk

 

 

Osprey vandresekker
Osprey Atmos til herre, og Osprey Aura til dame er svært gode tursekker. De har et ekstremt godt ventilert bæresystem som effektivt hindrer klam rygg. Atmos og Aura passer perfekt til fjellturer og backpacking. Xena 70 er et godt alternativ til lengre turer hvor du trenger mer utstyr.

       
Atmos 65 AG  Aura 65 AG   Aura AG 50  Xena 70

 

 

Osprey klatresekker

Fjellsport er et viktig segment for Osprey. Sekkene deres har vært på et utrolig antall fjelltopper verden over. Osprey Variant 37 er en modell som egner seg svært godt til alle typer klatring. Den er også en fin sekk til toppturer på ski.

 
 Variant 37

 

 

Osprey tursekker til barn
​Osprey lager like gode sekker til barn som til voksne. Jet 12 og 18 er perfekte dagstursekker, og Ace 38 og 50 er geniale til lengre turer. Alle har svært gode bæresystem som gir komfortabel bæring også til de unge. Dette er sekker som gir maksimal turglede!

            
Jet 12 dagstursekk til barn  Jet 18 dagstursekk til barn  Ace 38 ryggsekk til barn    Ace 50 ryggsekk til barn

 

 

Osprey trillekofferter, trillebager, og reisesekker

Ospreys reisesegment er stort. Vi fører de kraftige trillekoffertene Shuttle 100 og 130, i tillegg til den multifunksjonelle trillebaggen Ozone 36 Convertible som også kan brukes som ryggsekker. Det er tydelig at Ospreys produktutviklere er mye på reisefot. Dette er produkter som gjør hverdagen som reisende vesentlig lettere.

                    
 Shuttle 100 trillekoffert  Shuttle 130 trillekoffert   Ozone 36 Convertible trillebag / reisesekk   Transporter 130 duffelbag
       


 


Om merket Osprey
Historien om Osprey sekker startet i California i 1974. Mike Pfotenhauer hadde et ønske om å skape bedre ryggsekker enn det som den gang var tilgjengelig. Mike var innovativ og tok gjerne i bruk nye teknikker og materialer. Allerede i 1976 begynte Osprey å bruke pustende mesh i ryggsekkene sine. Dette gjorde sekkene vesentlig mer komfortable i varmt vær, og under intense aktiviteter. Det var ikke før på slutten av 80-tallet at Osprey virkelig begynte å vokse. I 1990 flyttet Osprey inn i større lokaler i en tidligere Gore-Tex fabrikk i Delores, Colorado. Siden den gang har Osprey vokst til å bli en av verdens mest anerkjente produsenter av ryggsekker. I 2007 ble den berømte Talonserien introdusert, og i 2012 kom den umiddelbare suksessen Poco bæremeis. Nå er mange av Ospreys bestselgende sekker tilgjengelig hos oss på Oslo Sportslager, både i nettbutikk, og i Torggata 20. Stifter du nærmere bekjentskap med en Osprey sekk vil du neppe angre.


Tags: ospreysekk, tursekk, sykkelsekk, skisekk, løpesekk, ryggsekk, treningssekk, rumpetaske, backpacking, osprey
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Sofie, 18.07.2017 14:35:40
Bra