Petter og Thorkild - Våre nye teamløpere til Holmenkollmarsjen


Petter Handeland (31) og Thorkild Gundersen (46) og er to av løperne vi skal gi ekstra tett oppfølgning mot Holmenkollmarsjen. De to journalistene fra Vi Menn ble de heldige vinnere av stillingene som langrennsløpere vi utlyste før jul. Til Holmenkollmarsjen blir de utstyrt med topp utstyr, og får tett oppfølgning fra våre beste eksperter innen trening, teknikk og smøring.
Petter Handeland
Petter er en utrolig allsidig fyr med lang fartstid innen fotball og bowling. I tillegg er han nordisk mester i havfiske. For fire år siden blomstret plutselig skiinteressen da Vi Menn kollega Thorkild utfordret han til å bli med i rennet fra Rena til Lillehammer. Med fullstendig smørebom ble resultatet heller labert. Mot alle odds vokste likevel Petters entusiasme for langrenn. I år venter Nordmarka Rundt (100 km) og Holmenkollmarsjen, og Petter gjør alt for at det skal bli suksess. Nå får han som en del av Team Oslo Sportslager de beste forutetningene. Vi hjelper til med topp utstyr, smøreteam og ekspertveiledning.

Thorkild Gundersen
Thorkild er en aktiv langrennsentusiast som jobber som reporter i Vi Menn og følger langrennseliten tett gjennom vintersesongen. Han har lang erfaring fra en rekke turrenn som Marcialonga, Vasaloppet og Holmenkollmarsjen. Thorkild elsker å gå langt på ski, og drømmer om lange, endeløse skiturer på blåswix. Selv om han jobber mye og er familiefar finner han mye tid til trening. Frem mot rennet blir han en del av Team Oslo Sportslager. Nå skal han få tett oppfølging, topp utstyr frem mot Holmenkollmarsjen 2015. Thorkild beskriver seg selv som en elendig smører, og gleder seg til å gå på perfekt smurte ski.

Lykke til Thorkild og Petter! Du kan følge utviklingen her på www.oslosportslager.no
Tags: holmenkollmarsjen, holmenkollenskimarathon, teamoslosportslager, redline, madshus, polar, swix, triac, turrenn,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •