Pieps 30 Plus - Superenkel vurdering av bratthet!

Helningsgraden er et av de viktigste kriteriene for å vurdere skredfaren. Det finnes mange måter å måle brattheten på, men ingen kommer i nærheten av å være så rask, så nøyaktig og så enkel som Pieps 30° Plus. Dette er et genialt instrument som festes til staven. Trykk på knappen, legg staven ned i snøen, og vips så finner du brattheten.

Pieps 30 Plus er et enkelt og genialt instrument som alle toppturgåere, og frikjørere bør ha hengende på staven. 30 Plus gir deg viktig informasjon for å vurdere hvor sikkert snødekket er. Hele clinometeret veier bare 30 gram inkludert batteri, og er under 9 centimeter lang. Det er derfor ingen problem å ha Pieps 30 Plus hengende på staven hverken når gu går eller når du kjører. Clinometeret gir deg umiddelbart svaret på hvor bratt helningen er. Dette gir deg svært viktig informasjon om det er sikkert å bevege seg i en helning. I tillegg viser den temperatur. Temperaturen er også essensiell i vurderingen av snødekkets stabilitet.

Pieps 30 Plus er svært populær i guidemiljøer. Grunnen til det er enkel. Det er den raskeste, enkleste og mest presise måten å måle henlningsgraden på.
Tags: topptur, skredutstyr, skredfare, skredkurs, randonnee, randonne, rando,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •