Puma evoPower 1

Vi på Oslo Sportslager ønsker å tilby kundene våre det beste, det siste og det hotteste innenfor fotballverdenen. Derfor har vi nå igjen valgt å ta inn Puma i vårt sortiment.

Med evoPOWER har Puma virkelig bitt hardt fra seg i fotballverdenen, og noen av stjernene som allerede har ikledd seg disse skoene er Yaya Toure, Cesc Fabregas, Marco Reus, Ginaluigi Buffon og Mario Balotelli. Bestill her!

Etter flere måneders ”teasing” med kamuflasje-sko og Balotelli sin egne ”avis”-modell, så har vi endelig kommet til lanseringen av deres siste modell – Puma evoPOWER –.

Puma evoPOWER (Bestill her) erstatter Puma PowerCat, og er designet for å optimalisere spillerens spark på ballen når det gjelder kraft og treffsikkerhet. Puma evoPOWER er en sko spekket med teknologi, og er laget for å etterligne fotens naturlige bevegelser.I overmaterialet brukes noe som kalles AdapLite. AdapLite er lett og mykt, noe som tillater skoen å forme seg etter fotens naturlige bevegelser, slik foten beveger seg når man sparker barfot. Materialet strekker seg i lengeden for å yte maksimal kraft, mens den allikevel er sideveisstabil.EverFit-”skjelletet”, som først ble brukt i deres evoSPEED, er strategisk plassert rudnt midtfoten for å gi optimal fleksibilitet og stabilitet(Gule- og røde-striper med hull i). AccuFoam brukes i treffområdet for ballen. ”Foam’en” former seg til foten, og hjelper til med å gi en ren trefflate samt mer kraft og treffsikkerhet når man treffer ballen.Sålen(Gradual Stability Frame, eller GSF) tillater skoen å være fleksibel i en retning som etterligner den naturlige fotens bevegelser. For å forenkle det litt: Når du krøller tåene dine slik at foten din lager en bue, så vil evoPOWER bøye med foten slik at du får maksimal kraft når du treffer ballen.

 photo output_gQZSAX_zpse0266b6f.gif
Puma har klart å lage en sko med imponerende mye teknologi, og allikevel ikke la det gå på bekostning av vekten. Med pene 206g, er Puma evoPOWER (Bestill her) en av de letteste power-skoene man kan få tak i.Puma evoPOWER skal blant annet brukes av Yaya Toure, Mario Balotelli, Marco Reus og Cesc Fabregas. Bestill her!

Tags: puma evopower toure fabregas reus buffon balotelli
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •