Puma evoSpeed 1.2

Vi på Oslo Sportslager ønsker å tilby kundene våre det beste, det siste og det hotteste innenfor fotballverdenen. Derfor har vi nå igjen valgt å ta inn Puma i vårt sortiment.

Med evoSPEED har Puma virkelig bitt hardt fra seg i fotballverdenen, og noen av stjernene som allerede har ikledd seg disse skoene er Sergio Aguero, Santi Cazorla, Olivier Giroud og Radamel Falcao. Bestill her!

EvoSPEED er Pumas svar på Adidas sin lette adiZero og Nike sin velkjente Mercurial. EvoSPEED 1.2 er designet for å ta ferdigheter til et høyere nivå, både teknisk og visuellt. Skoene brukes av verdensstjerner som Sergio Aguero, Radamel Falcao og Olivier Giroud.EvoSPEED 1.2 er lagd med en overdel av mirkofiber som både er lett og myk for å gi god touch og følelse med ballen. Overdelen har også PUMA GripTex, som er et 3D-transparent print som gir ekstra friksjon for bedre kontroll når det er vått.På innsiden av skoen har evoSPEED 1.2 EverFit-skjelett for optimal fleksibilitet og stabilitet ved vendinger og aksellerering. Sålen har blitt optimalisert fra tidligere modeller, da ved mindre, og mer runde knotter, som igjen gir bedre manøvrering i retningsforandringer.Puma evoSPEED er en av de letteste modellene på markedet(198g), og går virkelig helhjertet inn i kampen med Mercurial og Adizero om å ha den beste speed-skoen.

Puma evoSPEED kommer både i skinn og syntet, samt en egen SL-modell som er enda lettere (168g). Bestill her!

Tags: puma evospeed fotballsko aguero falcao giroud
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •