Racersykkel 2011 - Everest landeveissykler er på lager!

Vi har nå fått inn 2011- modeller av de populære Everest landeveissyklene Stelvio, Sempione og Imagma. Stelvio og Sempione har fått en helt ny karbonramme, både av kvalitet og utseende. De har blitt stivere og kan virkelig konkurrere med de beste landeveissyklene på markedet. Her får du en veldig bra racersykkel til svært god pris.
Everest Stelvio 2011 modell
 
Everest Stelvio er oppkalt etter Giro d'Italia sitt høyeste fjellpass Passo Stelvio- et monster av en stigning. Monster kan også sies om Everest sitt flaggskip som i 2011 kommer med en splitter ny ramme i HM (High Modulus) karbon. Dette er en kombinasjon av høy kvalitetskarbon og hvordan karbonplatene blir lagt i forhold til egenskapene man ønsker å oppnå.  Med sitt kraftige krankparti er rammen svært vridningsstiv i tråkket. Den har fått tynnere setestag som er noe buet for å dempe støt fra underlaget og fronten er tapered(konet) 1 1/8" - 1 1/4". Sykkelen er satt opp med Sram Red gruppe- 10-delt, svært presis og svært lett. Matchende American Classic 420 Aero 3 hjulsett. Fantastiske kjøreegenskaper!
Pris 29999,-

Everest Sempione 2011 modell
 
Everest Sempione er lillebroren til Stelvio med samme nye HM (High Modulus) karbonramme. Kommer i 2011 med den nye gruppen Apex fra Sram. Sykkelen leveres med kompaktkrank 50-34 utveksling foran og 11-28 bak. Dette er en utveksling som passer perfekt for kuperte norske landeveier. Vi har også oppgradert hjulsettet til Fulcrum Racing 7. Dette er stive og gode allroundhjul. En veldig bra landeveissykkel til en meget konkurransedyktig pris!
Pris 16999,-

Everest Imagma 2011 modell

 
Everest Imagma er innstegsmodellen til Everest og er bygget opp av en solid aluminiumsramme med karbongaffel. Her får du kvalitetskomponenter fra Shimano og Ritchey. Imagma leveres med Shimano Tiagra gruppe, kompaktkrank med 50-34 utveksling foran og 11-25 bak. Dette er en kombinasjon som passer perfekt for kuperte norske landeveier. Veldig bra landeveissykkel for nybegynnere og ikke minst en svært hyggelig pris! Veier kun 9.4 kg(veid av oss).


Syklene er tilgjengelig i butikken i Torggata, eller du kan trygt og enkelt bestille i vår nettbutikk og få de tilsendt. Les mer her, og se video av hvordan du enkelt og greit monterer din nye sykkel kjøpt på nett!
Tags: everest, stelvio, sempione, imagma, landeveissykkel, landeveisykkel, racersykkel, racersykkel, trening, konkurranse, girod'italia, passostelvio, tourdefrance, nyheter, nyhet, billig, sram, red, shimano, karbon,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •