Randouke 2018

 

RANDOUKE 2018

2.-11.November 

 

Fra fredag 2. til søndag 11.november arrangerer vi randouke hos oss. Her vil det være gode tilbud, konkurranse og foredrag!

 

Program:

 

-Onsdag 7.november, Foredrag: Rando for nybegynnere.

Christin Oldebråten og Bjørn Tjomsland fra www.friluftsglede.no kommer for å dele tips og triks for deg som er nybegynner på randone. Christin og Bjørn er erfarne turledere og du vil få masse nyttig info og mulighet til å stille spørsmål. 

 

Mer info:

Facebook event

Påmelding


-Onsdag 14.november, Foredrag: Skred og toppturforedrag med Hvitserk.

Interessen for aktiviteter i brattere snødekte fjell har økt enormt de siste årene. Dette er utrolig positivt. Men vi har samtidig opplevd tragiske skredulykker. Espen Nordahl fra Hvitserk kommer til oss for å holde foredrag om skred. Espen har jobbet som prosjektleder for CARE-Center for Avalanche Research and Education ved UiT Norges arktiske universitet, og som snøskredvarsler i NVE. Akkurat nå driver Espen Midnight Sun Mountain Guides som arrangerer skredkurs og turer. 

 

Mer info: 

Facebook event

Påmelding

 

-Onsdag 7.-8.November, Northern Playground er tilstede i butikken. 

Onsdag fra kl 16:00-17:00 og torsdag fra 15:00-17:00 vil dere ha mulighet til å møte Northern Playground hos oss. De vil svare på spørmål og fortelle om sine produkter. 

Iløpet av uken vil vi kjøre konkurranse i samarbeid med Northern Playground hvor det vil være mulig å vinne flotte premier! Følg med på Facebook og Instagram!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vi har samlet nyheter, supert utstyr og gode tilbud for dere som skal på randotur!
Kom gjerne innom butikken for å ta en prat med en av våre kunnskapsrike ansatte. Her er det masse nyttige tips og få!


Trykk her for tilbud!


 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Når du skal kjøpe randoutstyr er det mange ting å tenke over og mange valg som må tas. Hvor lett skal utstyret være? Hvor brede ski bør du gå for? Hvilke støvler skal du velge? Her får du et utvalg artikler som kan hjelpe deg!

 

Slik velger du riktige skifeller

Slik velger du toppturutstyr

Pakkliste: Dette trenger du til toppturen

Slik velger du toppturski

Slik velger du toppturstøvler

Hvordan velge riktig lengde på ski

 

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram & Facebook

Tags: randouke18
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •