Randouke 9. - 14. november

Fra mandag 9. november arrangerer vi randouke hos oss. Her vil du finne massevis av toppturutstyr til hyggelige priser. Du vil også kunne møte flere av norges beste og mest erfarne toppturfolk. Dette blir en spennende uke hvor mange av våre leverandører vil være i butikken. De vil hjelpe deg sammen med oss til å finne riktig utstyr i tillegg til at det blir spennende foredrag av Nils Nielsen, Ola Hovdenak og Hvitserk. Velkommen til oss!

Program:

Mandag: Dynafit

25% på utvalgte Dynafit støvler og 20% på bekledning. Vi har også hyggelige priser på ski og bindinger. Mandag 9. november har vi fokus på Dynafit. Dynafit er nok det fremste merket innen randonnée. De lager ”alt” du trenger for en vellykket toppturvinter, fra bekledning til hardvare som ski, støvler og bindinger. Det er nok bindingen som er mest kjent. Begrepet ”dynafitbinding” brukes i dag som ett samlebegrep for alle randonnée/tech bindinger i dag. Oslo Sportslager er sertifisert som kompetansesenter for Dynafit. Dette er vi alene om på østlandet. Det betyr at vi har ett godt utvalg av produktene, og ekstra god kunnskap om disse. Fra kl 16.00 møter du representanter fra Dynafit i butikken. Steffen Fjelldal har ansvar for Dynafit i Norge. Han jobber for leverandøren 7Blåner, og har enormt med kunnskaper om merket. Steffen er også en meget ivrig fjellfant og er bosatt i Oppdal. Med seg på laget har han Ola Hovdenak. Ola er for pioner å regne innenfor sporten randonnée i Norge. Han har også deltatt på landslaget og konkurert mye i Norge og i alpene. Ola er også kjent for å sette grensesprengende rekorder i fjellheimen. Her er ett godt eksempel på dette: http://www.friflyt.no/Ski/Topptur-Nils-og-Olas-monstertur. Kl 18.30 holder Ola Hovdenak gratis foredrag i butikken. Foredraget omhandler ”forventninger til vinteren”

Tirsdag: Hvitserk

Foredrag med Hvitserk. Johan Wildhagen holder foredrag om Høgruta i Jotunheimen. Kl 18.30.Johan var med på å etablere Høgruta i Jotunheimen sammen med Stian Hagen. Høgruta er Norges svar på klassiske Houte Route i alpene. Høgruta går fra Gjendesheim til Krossbu og tar normalt 5 dager å gjennomføre. Ruta går over minst åtte breer og syv 2000m topper.

Onsdag: Nils Nielsen

Nils Nielsen er en av Norges fremste og mest aktive tindevegledere. Nils jobber som guide i alpene med base i Chamonix og i Norge påtar han seg føringsturer og andre relevante oppdrag over hele landet. Nils har tidligere satset aktivt på randonnée og har vært på landslaget. Når Nils en sjelden gang ikke jobber, bruker han naturligvis tiden på fjellet. Han har f.eks løpt opp og ned Mt. Blanc på 7 timer og 46 min!http://www.alpineaddiction.no/en-lopetur-pa-mont-blanc/Foredraget starter kl 18.30 og tar for seg Nils sine favoritturer i alpene med ski på beina. Dette er hytte-til-hytte turer som byr på magiske øyeblikk og fantastisk natur og kultur i alpene. 

Torsdag: SkiTrab og Arva

25% på utvalgte Arva skredsøkere og skredpakker. Torsdag vil Håkon Vego, som representerer SkiTrab og Arva i Norge, våre til stede i butikken fra kl 15. SkiTrab er kvalitet fra A-Å og setter en ny standard for lette, superlette og ultralette ski. For denne sesongen har de også utvidet med flere modeller. De ser også bedre ut en noen gang!Arva lager skredsøkere som er enkle i bruk, har god rekkevidde og er fornuftig priset. Håkon Vego er bosatt i Molde. Når han ikke jobber er han ofte å finne i fjellene rundt Molde og Romsdalen. Han er en meget habil randonnéebruker og fjellfant. 

Fredag: Mammut

Dagstilbud: 25% på Mammut Element skredpakke. Fredag får vi besøk av Carl Leegaard fra Mammut. Han vil være i butikken fra kl 14. Sveitsiske Mammut har etablert seg som storleverandør av sikkerhetsutstyr. De har skredsøkere og skredsekker med ballong, med merkevaren Snowpulse. Carl har veldig god kunnskap om disse produktene.

 

 Her ser du tilbudene. Klikk på produkt for å lese mer.

 

 

 
Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •