RANDOUKE | Vårens vakreste eventyr

Det høres kanskje litt rart ut med en randouke på tampen av april måned. Men så har det også vært en vinter uten like, og topptureldoradoet er enda ikke over. Flaks for oss - det betyr at vi kan fortsette å inspirere på én av de tingene vi digger mest! 

 

 

 

Onsdag 11/4 fra klokken 14 inviterer vi til demo av det norske merket Northern Playground, med hyggelige rabatter. Teknisk, praktisk og isolerende - kan det bli bedre på tur? Stikk innom butikken i Torggata 20 og gjør deg kjent med dette snedige og innovative klesmerket. Representanter fra Northern Playground vil være på plass, i tillegg til våre dyktige ansatte, for å hjelpe deg med å finne din nye makker til neste topptur!

 

 

 

Torsdag 12/4 klokken 1930 inviterer vi til foredrag med Roald Lande fra Fjellsentralen. Han vil prate om skred og sikkerhet i fjellet - dette vil du ikke gå glipp av! Roald er en allsidig fjellkar fra vestlandet. Han trives med det aller meste innenfor friluftslivfeltet, og har en bachelor i friluftsliv og praktisk-pedagogisk utdanning fra Norges Idrettshøyskole. I tillegg er Roald NF-godkjent bre - og klatreinstruktør og er under kvalifisering i NORTIND for å bli tindevegleder. Om han ikke er på fjellet, er han ofte å observere på fjorden hvor han gjerne holder kajakkurs. Dette har blant annet bragt han til Svalbard og Grønland. Ved siden av fjell - og friluftslivet jobber han med tilkomstteknikk både på land og i Nordsjøen.

 

 

I tillegg til dette har vi også under hele kampanjeperioden en mengde toppturutstyr til svært hyggelige priser. Her kan du virkelig gjøre et varp! 

 

 

 

 

 

Ønsker du å se hele utvalget kan du melde deg på vårt nyhetsbrev HER, eller se våre annonser HER

 

 

 
Tags: randouke, foredrag, roaldlande, dynafit, thenorthface, northernplayground, sweetprotection, demo, topptur
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •