RH+ - Sykkelklær av høy kvalitet!

I sommer vil du for første gang finne sykkelbekledning fra RH+ hos Oslo Sportslager. Etter 12 år i gamet har RH+ blitt et av sykkelverdenens mest velrenommerte merker.


Med fokus på både ergonomi, vekt og design er italienske RH+ et ledende merke innen sykkeltøy. Det har blitt lagt stor vekt på å studere utøvere i bevegelse i utviklingen av bekledningen. På denne måten har RH+ kommet opp med en kolleksjon av tekniske sykkelklær som er tilpasset syklistens kropp og stilling på sykkelen på best mulig måte.

Alberto Brignone, som også er grunnleggeren av Briko,  grunnla Zero RH+ i 1999 etter å ha vært toppalpinist på det italienske landslaget. RH+ sponser bl.a. Saxo Banks lag med sykkelbriller, men det er ikke bare den aktive utøver som er i fokus. For RH+ er det like viktig å levere tilfredstillende utstyr for utøvere på alle nivåer, kvinner og menn og til bruk i alle årstider. Stikkordene RH+ etterlever er elastistitet, fleksibilitet, letthet, sikkerhet, grep og holdbarhet.

RH+ har utviklet flere patenterte tekniske materialer for å kunne produsere den ultimate sykkelbekledning. Et og samme plagg vil være sammensatt av opptil flere ulike materialer for å oppnå best mulig komfort og  funksjonalitet.


Se vårt utvalg her!

Tags: rh+, zerorh+, zerorh+, saxobank, albertobrignone
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •