RONDO. Nyskapende og råe gravelsykler!

RONDO er et nystartet sykkelmerke fra Polen, og ble etablert så sent som våren 2017. Med knallhard satsing på det stadig voksende gravelsegmentet, er dette sykler som virkelig har fått oppmerksomhet med sin nyskapende design, og smarte løsninger. Bekreftelsen kom med en prestisjetung EUROBIKE 2017 GOLD AWARD for beste nysatsing! Syklene har fordelen av å ta både 700x40mm og 27,5x2,1" dekk med god klaring, noe som gjør allsidigheten enda større! Deres Twintip system er unikt, og lar deg endre geometrien avhengig om du ønsker en sykkel med racinginspirerte egenskaper som rask akselerasjon og kvikk respons, eller en sykkel med mer komfort og høyere stabilitet. RONDO er perfekt for både harde og lange turer, med eller uten oppakning. Racingsykkel èn dag, og langtursykkel en annen dag? Ja takk!

 

GO FAST OR GO LONG!

 

 

 

RONDO- The Future is Beyond Tarmac.

 

 

 

 

 

RONDO RUUT CF

 

CF er toppmodellene fra RONDO, og kommer i en CF1 og en CF2 modell. Syklene er like godt egnet til hardcore racing som til roligere langdistansesykling. Rammen er utviklet for å gi god komfort, med RONDO sitt eget FlexDesign på overrøret og seterøret. Dette jevner ut dårlig underlag, men står heller ikke tilbake for aktiv sykling og skiltspurting! Med sykkelen i LO modus er den klar for både CX-ritt eller landeveisritt. Skift til HI modus, sett på oppakningsvesker, og du er klar for nye eventyr utenfor allfarvei. Valget er ditt! 

 

RONDO RUUT CF1

 

 

 

RONDO RUUT CF1 leveres med komplett Sram Force 1, Force hydrauliske skivebremser, slangeløse RONDO alu.hjul og raske Panaracer Gravel King SK 35c dekk. Krossritt den ene dagen, og kosetur i marka den andre? CF1 er like god på syresykling som på bolletur!

 

 

RONDO RUUT CF2

 


 

RONDO RUUT CF2 leveres med komplett Sram Rival 1, Rival hydrauliske skivebremser, slangeløse RONDO aluhjul. og raske Panaracer Gravel King SK 35c dekk. Null kompromiss! Rask sykling på fine grusveier med brede racerdekk, eller kjerrevei- og skogssykling med 27,5" terrengdekk, you decide!


 

RONDO RUUT ST

 

 

 

RONDO RUUT ST er et arbeidsjern uten like. Med en skikkelig kvalitetsramme i Tange stål er denne laget for å vare "evig"! Komplett Sram Rival 1, hydrauliske skivebremser, slangeløse RONDO alu.hjul, og volumiøse Panarace Gravel King SK 43c dekk. STEEL IS REAL! RONDO RUUT AL

 


 

RONDO RUUT AL er en utrolig kapabel sykkel, og kan brukes til det aller aller meste. Med alt av festemuligheter du trenger til oppakning, er denne klar for nye oppdagelser og eventyr. Komplett Sram Apex 1, hydrauliske skivebremser, RONDO slangeløse alu.hjul, og volumiøse Panaracer Gravel King SK 43c dekk. 

 


RONDO RUUT CF er også tilgjengelig som løse rammesett, og kommer i fargene Black/Black og Eggplant/Orange. Inkluderer karbongaffel, Easton setepinne i karbon, Rondo alu.stem og matchende drikkeflasker og flaskeholdere. 

 

Løse rammesett er et supert utgangspunkt hvis du vil bygge din egen sykkel fra scratch! Vi har det aller meste av grupper,hjulsett og deler du trenger for å bygge din neste drømmesykkel.

 

Send oss gjerne en epost med tanker rundt ditt neste byggeprosjekt!

 

 

RONDO RUUT CF Rammesett Eggplant/Orange

 

 

RONDO RUUT CF Rammesett Black/Black

 

 

 

 

 

SPØRSMÅL? Valg av sykkel, størrelse eller noe annet? Ta kontakt med oss her.

  

 

 Tags: rondo, ruut, rondoruut, gravelbike, gravel,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •