RULLESKI - Årets Rulleskinyheter

Rulleski er en type trening som blir mer og mer populært. Det har de siste årene ikke vært de store produktnyhetene innen rullski, men i år har det endelig kommet noen nye og gode produkter på markedet. Her kommer en liten presentasjon av årets nyheter.
Alutech er Swenors seneste tilskudd til deres kolleksjon av rulleski. Skia er laget av aluminium og er spesielt god til å gå diagonalgang med. Meget god stabilitet og lav vekt kjennetegner denne skia. Alutech har samme hjulstørrelse som Swenor Fibreglass, men veier noe mindre. Alutech leveres standard som alle andre ski med 2'er hjul, men mange velger å sette på trege 3'er hjul når de skal trene diagonalgang. Denne skia kommer også i en racingvariant med ekstremt lettrullende hjul. Denne skia anbefales kun til de som skal gå konkurranse eller langløp på rulleski og er erfarne.

Rulleski- Swenor Alutech


Fra Pro-Ski er årets nyhet Pro-Ski Flex C 2. Dette er en helt nyutviklet ski som er laget i fjærende stål. Stålet er lagt tynt for å få så mye vibrasjonsdemping som mulig. På denne skia kan du i tillegg regulere hvor stiv eller myk skia skal være med en regulator under skia. Tilbakemeldingene fra våre løpere som har testet skiene er positive. Skia er meget god og komfortabel å gå på og Pro-Ski har her laget en meget god rulleski. Hjulene er de samme som på den klassiske modellen C2.

Rulleski- Pro-Ski AlutechEllers er en annen nyhet at Swenors modell Skate Long endelig er tilgjengelig for salg i butikk. Dette er en ski som er mer retningsstabil og mer fleksende enn den vanlige skatemodellen. Perfekt dersom du skal gå langt. Dette var skien som Team Oslo Sportslager løperen Henrik Sollie brukte da han satte rekord på distansen Trondheim-Oslo på rulleski i 2008 (tiden var forresten 28 timer).

Rulleski- Swenor Skate Long

Lurer du på hvilken ski du skal velge, klikk her

Lurer du på hvordan du vedlikeholder rulleskiene, klikk her

For å se vårt utvalg av rulleski, klikk her

Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •