Rulleski - Vi er eksperter på rulleski

   

 

Er du på utkikk etter rulleski? Da trenger du ikke lete lenger. Hos oss har vi solgt rulleski i et titalls år og vi kan faget. Vi fører de beste modellene fra markedslederne IDT, Swenor og Elpex og hjelper deg med å finne riktig rulleski til ditt bruk.

Vi har et veldig stort utvalg av rulleski. Vi fører alle modeller fra IDT og Swenor samt offroad-modellen til Elpex. Med disse modellene dekker vi behovet til alle som er ute etter en god rulleski.

 

En annen ting som er viktig er kunnskapen. Vi har stor kunnskap om alle modellene vi har i butikken og hjelper deg også med reservedeler til alle modellene vi fører. En rulleski må taes vare på og iddelt bør det tas en service på skiene av og til for å sikre egenskapene til skiene.

Trenger du nye kulelagre, ny gummi, nytt nålelager eller andre ting? Vi har det inne og hjelper deg også med monteringen. Litt om våre merker:

 

Swenor:

 

Swenor lager markedets mest solgte rulleski og vi har alle modeller på lager. Dette er et merke vi har hatt i utallige år og et merke som vi virkelig kan gå gode for. Swenor lager rulleski både med en tradisjonell aluminiumsstamme og med vibrasjonsdempende stammer i glassfiber og tre. Ved montering av binding er det veldig viktig å gjøre dette riktig. Spesielt på stammene i tre og glassfiber ettersom vi her må forsegle alle monteringshull for å bevare skienes styrke.

 

IDT:

 

IDT fra Toten er et relativt nytt bekjentskap i rulleskiverdenen. IDT er en framoverlent bedrift som lager noen av de aller beste rulleskiene på markedet. Dette er også skiene som blir brukt av landslaget. IDT kjennetegnes ved at de har en ekstrem presisjon i konstruksjonen og skiene er meget retningsstabile.

 

Elpex:

 

Elpex er den eneste produsenten som lager en offroad-modell som duger. Dette er også den modellen vi har fra Elpex i vårt sortiment. Synes du det er stusselig å gå på ski på asfalt og vil bevege deg på grusvei er dette skien å gå for.

 

Bindinger:

 

Når det gjelder bindinger har vi i år valgt å satse på Salomon som bindingsvalg. Salomon har nettopp lansert en binding som også er kompatibel med NNN-systemet. Dette betyr at du med Salomon ProLink kan bruke støvler fra Alpina, Madshus, Rossignol, Fischer og Alfa. Bruker du en Salomon eller Atomic-sko fra før velger du bindingen som heter ProPulse. Grunnen til at vi anbefaler Salomonbindinger er rett og slett at de er svært solide og at de er skrubindinger som gjør at bindingen sitter skikkelig skrudd fast i rulleskiene.

 

Så! Skal du kjøpe rulleski kan vi bare anbefale at du handler av noen som kan faget, som kan ta service på skiene og som har et rikholdig lager av reservedeler. Velkommen til rulleskieksperten i Torggata!

 

 

 

 

 

 

 

 Tags: rulleski, idt, swenor,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •