Rulleskikurs med noen av verdens beste skiløpere

Vi er så heldige å samarbeide med noen av verdens beste skiløpere. Dette kommer deg til gode og i september inviterer vi til rulleskikurs med henholdsvis Martin Johnsrud Sundby og Kjetil Hagtvedt Dammen. Vil du bli bedre på rulleski finnes det ingen bedre folk å lære av!
Vi inviterer igjen til rulleskikurs i september! Denne gangen er du så heldig å få en av verdens beste langrennsløpere som instruktør i klassisk og en av verdens beste langløpere som instruktør i skøyting.

Martin Johnsrud Sundby
stiller som instruktør onsdag
18. september klokken 18.00 i Brekkekrysset. Han går igjennom det han kan om rulleskitrening og svarer deg på hvordan akkurat du kan bli bedre på rulleski og på ski mot vinteren.

Martin er en fantastisk skiløper og ikke minst en fantastisk person som villig gir deg sine beste tips. Lær av en av de beste i verden. Du har sjansen nå!

Kurset med Martin er dessverre fullt


Kjetil Hagtvedt Dammen har i mange år hevdet seg i langløpssirkuset og er en av verdens aller beste langløpere. Han stiller som instruktør mandag 16. september. Dette kurset er i skøyting og passer perfekt for deg som vil lære mer om skøyting på rulleski. Kjetil er en meget dyktig instruktør og kommer her med sine tips for å gjøre deg bedre.


Begge kveldene har vi med noen demo rulleski så de som vil kan prøve litt forskjellige modeller.

Du tar selv med dine egne rulleski, staver, støvler og hjelm.

Velkommen til kurs med noen av verdens beste skiløpere!


PS: Om du fortsatt er ute etter ski til vinteren er det tid for å bestille de nå. Sjekk vår forhåndsbestilling av langrennski her

Takk til alle som var med på kurs. Denne siden blir oppdatert med nye kurs når dette er aktuelt.Tags: rulleski, rulleskikurs, martinsundby, kjetildammen, klassisk, skøyting, swenor, proski, rollerskis
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Espen, 09.09.2013 21:50:44
Jeg har meldt meg på kurs med Martin. Jeg går en del på ski men er nybegynner på rulleski. Er det noe krav til nivå?

Skrevet av OsloSportslager, 16.09.2013 14:48:22     
Du kan komme uansett nivå.