Sære smøretips! Hvordan legge Guruwax Extreme?

Vi har mye rart innen skismøring hos oss. En ting mange er nysgjerrige på er Guruwaxblanding som base for tørrvoks. Her viser vi deg hvordan du legger en solid, slitesterk klisterpute.
Vi har brukt denne blandingen som base på utallige skirenn. Er det grovkornet, isete eller hard kunstsnø er det svært lite som slår slitestyrken til "Guruputa".

Dersom du har dette i bunnen er det svært mye som skal til for at smøringa blir borte. Du kan også som oftest bruke hardere vokser som topplag noe som gir bedre glid. Er det for eksempel Multigrade eller VR45- føre, kan du som oftest bruke V30 eller VR40 som topplag over denne grunnen.

Klisteret har en noe spesiell påføring og det er viktig at klisteret får herdet godt etter at det er påført og før man legger dagens voks på toppen.

Se video for instruksjon!
Tags: guruwax, gurupute, skismøring, smøretips, smørekurs, smørevideo, klister, tørrvoks, grunnsmøring
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Vegard Aasen, 03.04.2017 23:04:18
Hei! Skal gå et turrenn på onsdag neste uke. Er meldt -3 samme dag, og plussgrader dagen før så det vil nok bli grovkornet/ isete spor. Kan dere si noe om på generelt grunnlagt hva man kan legge på guruputa?

Skrevet av Guruman, 29.02.2012 17:22:16
Hei! Takk for nyttig video. Vil dette fungere med Extreme Hard-klsiteret også? Og legger dere denne puten i vanlig klisterområde, f.eks. til 0,3 på skia?