Se Våre Testvinnere Den Siste Tiden.

En liten oversikt over noen av våre produkter som har vunnet brukertester den siste tiden.
Testvinner friluftsliv, ryggsekk: Gregory Z55 ryggsekk                                                 
I test av sekker til helgeturen utført av Klikk.no i mars 2010, har
ryggsekken Gregory Z55 fått beste karakter; 6 og blitt kåret til
"Beste allrounder. Meget gode tilpa
sningsmuligheter".

Bedømmelse av Gregory Z55 på Klikk.no, mars 2010:
+ Meget god bærekomfort
+ Solid og gode løsninger
+ Godt med festepunkter
+ Stilig design
+ Meget gode justerings- og innstillingsmuligheter

- Lite negativt å finne


 

Testvinner klær, dunjakke: Norrøna Falketind down 750 dunjakke
Klikk.no har testet 16 forskjellige dunjakker og Norrøna kom godt ut av testet med Falketind down 750 dunjakke som testvinner, samt nykommeren Lyngen dunjakke down750 langt opp på listene .

Her er bedømmelsen av Norrøna Falketind down 750:
+ Meget god isolasjonsevne i forhold til egenvekt
+ God lengde
+ Generelt gode løsninger

- Lite negativt å finne på dette produktet
Norrøna Falketind down 750 dunjakke
Testvinner alpint, allmountainski: K2 HardSide
Av det svenske skimagasinet Åka Skidor har K2 HardSide fått utmerkelsen "Gear of the Year 2009". "Årets ski allmountain."

Juryens bedømmelse av K2 HardSide i Åka Skidor nr. 4, september 09:
"Hadde noen for 10 år siden sagt at en ski med 98 millimeters midje skulle være allround så hadde ingen trodd det. K2 HardSide er dog akkurat dette, den er like mye hjemme i de preparerte løypene som i pudderet. Ordet allround kjennes virkelig riktig, HardSide er et selvsagt valg for deg som kjører over hele fjellet men bare vil ha et par ski."
K2 HARDSIDE GEAR OF THE YEAR 2009 ÅKA SKIDOR 
Testvinner topptur, binding: Dynafit TLT FT Z12  
Av det svenske skimagasinet Åka Skidor har Dynafit TLT FT Z12 fått utmerkelsen "Gear of the Year 2009". "Årets skitouring/topptur."

Juryens bedømmelse av Dynafit TLT FT Z12 i Åka Skidor nr. 4, september 09:
"Dynafits skibestigningssystem har mer eller mindre revolusjonert topptursporten de siste årene. Bindingene bygger på en unik innfesting i både tå- og hæl som krever støvler med spesielle spor/fester. Resultatet er et superlett system som er enkelt å håndtere på oppturen og vridningsstivt på nedturen."
DYNAFIT TLT FT Z12 GEAR OF THE YEAR 2009 ÅKA SKIDOR 
Testvinner alpint, såle: Conform'able Ski Custom
Av det svenske skimagasinet Åka Skidor har Conform'able Ski Custom fått utmerkelsen "Gear of the Year 2009". "Årets extrautrustning."

Juryens bedømmelse av Conform'able Ski Custom i Åka Skidor nr. 4, sept. 09:

"De best spanderte hundrelappene som du kan investere i din skikjøring er på et par formbare såler. Faktum er at alle skikjørere som ikke har et par burde stille seg i skammekroken. Med personlig tilpasset såle står du bedre i skoen, fryser mindre, får mindre vondt og fremfor alt: foten sitter ordentlig fast i skoen. Til sammen betyr det både behageligere og bedre skikjøring."

Conformable Ski Custom Gear Of The Year 2009 Åka Skidor 

Testvinner alpint, snowboard-/skihjelm:
POC Receptor BUG
Av det svenske skimagasinet Åka Skidor har POC Receptor BUG fått utmerkelsen "Gear of the Year 2009". "Årets  skydd/beskyttelse."

Juryens bedømmelse av POC Receptor BUG i Åka Skidor nr. 4, september 09:
"Svenske POC har tatt den alpine verden med storm, og det på bare et par år. Receptor BUG er deres freeridehjelm som kombinerer merkets karakteristiske og unike design med et sikkerhets tänkande som få andre kan matche. Dessuten går det utmerket å anvende hjelmen til andre sporter, som sykling og skateboard."POC Receptor BUG 
Testvinner alpint, freerideski: K2 DarkSide
Fri Flyt kåret K2
DarkSide til Testvinner i kategorien "Ekstreme pudderski" i skitest av "Nye pudderplanker" denne høsten.

Testrapport av K2 DarkSide freerideski (181cm) i Fri Flyt nr. 67, oktober 09:
"Darkside er en super ski, som antakelig vil overbevise en del av de som er skeptiske til rocker og superbrede planker. Den er lett å svinge, smidig og tilgivende og fin i høy fart, selv om den lengde versjonen trolig er enda bedre. Det virker som om K2 har truffet bra med kombinasjonen pintail- og flat bakski mot innsvingt forski med rocker. Skia virker nemlig bedre balansert enn andre ski som kun har rocker foran. Stiv bakski fanger deg fint opp når du havner i baksetet. De som vil lande baklengs, velger selvsagt en annen ski."K2 DARKSIDE TESTVINNER FRI FLYT

Testvinner sykkelshorts, sykkelklær:
Gore Bike Wear Xenon Sonic bib sykkelshorts
SykkelMagasinet kåret Gore Bike Wear Xenon Sonic bib sykkelshorts til testvinner i en omfattende test av sykkelshortser. SykkelMagasinet testet blant annet merket som Craft, Pear Izumi og Castelli som forøvrig vant tittelen "mest for pengene".

Gore Bike Wear Xenon Sonic bib sykkelhorts mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
 
"
Sitter som et skudd. God kompresjon. Bred og god strikk rundt lårene. Stoffet langs sidene slipper ut varme, mens panelene foran beskytter mot vind/sølesprut. Puta er todelt og smal, noe som gjør at den gjør jobben uten at du merker så mye til den. Velfortjent testvinner!"

 

 

 

 

 


Gore Bike Wear Xenon Sonic bib sykkelshorts

Testvinner Lette Tursko, tekstil:
Haglöfs Crag GT GTX.

Kåret til beste syntet støvel i klikk.no sin test av lette tursko. Det ble testet tursko fra Haglöfs, Crispi, Asolo, Lowa, Ecco, Alfa, Merrell, Timberland, Viking, Helly Hansen,Kayland, Montrail og Teva.

Haglöfs Crag GT GTX mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
"God passform, bra demping, god slitestyrke og en såle og hælkappe som gjør den stabil og oppleves veldig ”presis”. Gummibeskyttelse både foran og bak. Beskyttende detaljer på utsatte steder. Mønsteret på sålen passer best på sti, stein og hardt underlag. Ikke rask å snøre på, men sitter som et skudd. Litt stiv til daglig bruk, men et godt valg i steinete, ulendt og vanskelig terreng med liten oppakning på ryggen."


 

 
Testvinner Lette Turjakker: Norrøna Falketind GTX Paclite.
Best i test hos Utemagasinet.no. Det ble testet turjakker fra Norrøna, Bergans, Stormberg, Montane, Haglôfs, Lowe Alpine, North Face, Tierra og Arcteryx.

Norrøna Falketind GTX Paclite mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
"Lettversjonen av Norrøna Falketind er ikke bare superlekker å se på, her står også gode løsninger i kø for å glede utefolket. Den tette passformen føyer plagget godt rundt kroppen, testens største lufteåpninger (45cm) under armene gir overlegen brukskomfort, den fasongsydde kraven har seperat stramming rundt nakken og mikrofleece hele veien rundt, og den fleksible hetta med fint definert skygge følger med selv når du vender hodet for å se deg bakover. Et annet eksempel på små detaljer som funker, ser vi ytterst på ermene der jakka kurver seg langt ut over håndbaken og leder vann og kulde godt utenom håndleddet. Nydelig! Store, vanntette og perfekt plasserte lommer skal også nevnes før vi konkluderer testseieren. Overbevisende!"Testvinner Norrøna Falketind GTX Paclite Turjakke 
Testvinner 29" Sykkel: Everest Twenty9.
Best i test hos Sykkelmagasinet. Det ble testet sykler fra Everest, Gary Fisher, Nishiki og Specialized.

Everest Twenty9 mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
"Dette er utvilsomt den raskeste sykkelen fra A til B. Den går fort på jevnt underlag og den går fort der det er ujevnt. De andre syklene blir for tunge å dra på i maratonritt. Everest Twenty9 seiler opp som en favoritt og kan vurderes på linje med lette 26 tommere når du skal sykle ritt. Husk at du i tillegg får fordelene en 29èr kan by på i terrenget." Testvinner Everest Twenty9 sykkel
Testvinner pulsklokke: Polar RS400.
Fikk terningkast 6 i klikk.no sin test av pulsklokker. Det ble testet pulsklokker fra Suunto, Polar, Nike, Casio og Sigma.

Polar RS400SD mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
"Denne pulsklokken må du ha! Høy kvalitet på klokke, sensor og brystbånd. Måler puls, avstand og hastighet med svært høy presisjon. Elektronikken lar seg ikke forstyrre av andre pulsklokker. En avansert pulsklokke som tross mange funksjoner er en av testens mest pedagogiske. Knappene har tydelige funksjoner og displayet gir plass til hele ord i stedet for forkortelser. Treningsanalysen er omfattende og gir en analyse av formen din. Brystbåndet er mykt, men kan gnage litt. Armbåndet er følsomt." 
Testvinner joggesko: Mizuno Wave Rider 12.
Fikk terningkast 6 i klikk.no sin test av løpesko. Det ble testet joggesko fra Mizuno, Nike, New Balance, Asics,Adidas, Puma, Saucony og Reebok.

Mizuno Wave Rider 12 mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:
"Dempingen er fast og du får en utrolig god følelse når du løper med den. Du føler deg i ett med underlaget. Ettersom modellen er ganske lett, vil vi nok ikke anbefale deg som trenger ekstra demping å velge denne modellen.
Modellen sitter utrolig godt på foten og du merker nesten ikke at du har den på. Den føles nærmest som en naturlig del av din egen fot, noe som gjør den veldig behagelig å løpe med. Modellen passer både for deg som har smal og for deg som har litt bredere fot. Denne modellen ser ganske fin ut med et skjær av rødt og grått i en delikat og strømlinjet form. Den ser ut som en ganske tradisjonell løpesko, men den stilige designen av noe som ser ut som en flamme på siden, gir deg følelsen av styrke.
Denne fantastiske skoen er en del lettere enn fjorårets modell, så de som mente den var for tung i fjor, bør for all del gi den en ny sjanse. "

 

Testvinner lette fjelltelt: Fjällräven Akka Shape R/S3
Fikk terningskast 5 i klikk.no sin test av lette fjelltelt. Det ble testet telt fra Fjällräven, Helsport, Bergans, Hilleberg, MSR, Exped, Black Diamond, McKinley, Nanok og Ferrino.

Fjällräven Akka Shape R/S3 mottok denne omtalen/konklusjonen som testvinner:

"Stabilt. Liggelengde ca. 220 cm, bredde 170 cm (skrår mot 135 cm ved fotenden). God plass til tre. Sittehøyde innertelt 110 cm på det høyeste. God vanntetthet. Inner/yttertelt kan settes opp samtidig, enkelt å skille. Raskt oppsett, bør bruke min. 4 pluggfester og 1–2 barduner. Total 10 pluggfester og 8 bardunfester. Flere av bardunene har to festepunkter i duken, festet og klart fra leverandør.

20 plugger og rep. sett. Gode pluggfester og barduner, refleks både på bardunene og selve teltet. Én inngang med stort fortelt, myggnett inn til innertelt. God plass til bagasje, god plass til matlaging i fortelt. Tre høyt plasserte ventiler, kan lukkes, lufting under duken ved bakken. To små oppbevaringslommer i innertelt, tørkesnor i taket i innertelt og fortelt.

Kan brukes vinterstid "


 

Testvinner i "Beste lettvekter i toppmonterte gassbrennere": Optimus Crux.
Fikk terningkast 6 klikk.no sin test av toppmonterte gassbrennere. Det ble testet gassbrennere fra: MSR, Optimus, Brunton, Kovea, Coleman, Rast og Gosystem.

Optimus Crux mottok denne omtalen/konklusjonen:
" Lett og kompakt, men har stort brennerhode (ca. 5 cm i diameter) som gir meget god fordeling av flammene. Har diameter (11 cm) på kjelestøttene. Én av dem som bygger minst i høyden. God friksjon på kjelestøttene. God og konsis regulering av effekt.

Smart, vattert oppbevaringspose som festes under gassboks følger med. Sammenslått tåler brenneren mye juling.

Samme poengsum som de to lettvekterne fra Kovea, men vurdert bedre av testerne"

 

 

 

 

 

 
   

 


Tags: testvinner, pulsklokkepolar, rs400, joggesko, løpesko, mizuno, wave, rider, fjâllrâven, akka, shape, optimus, crux, gassbrenner, primus, omnifuel, kokeapparat, tursko, haglöfs, k2, freerideski, ski, topptur, conformable, darkside, hardside, poc, skihjelm, norrønadunjakke, gregory, ryggsekk, tursekk
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •