Seier i overlegen stil på nye 8848 Racelite 29”

Lørdag var det klart for Helgøyatråkket, årets første maratonritt. Rittet gikk på Helgøya, en øy i Mjøsa ca 2 timer nord for Oslo og ble arrangert for 6.gang i år. Med sitt varierende terreng og flotte omgivelser øker deltakelsen for hvert år som går. Løypa byr på variert terreng fra morsomme utforkjøringer til tekniske klatringer. Et fysisk men morsomt ritt som alle kan sykle. I år var det et tilnærmet fullt NC felt som stod på startstreken.


Foto: carlfredrikhagen.com/
For vår egen Carl Fredrik var dette årets første ritt på årets 8848 Racelite 29, en sykkel vi er sikre på skal tråkke skikkelig fra seg denne sesongen.

Etter å ha kjørt jevnt hard i fra start lå Carl Fredrik som nummer to bak Lars R Manengen fra Lillehammer CK inn i første stiparti. Etter å ha byttet litt på føringene tok Carl Fredrik teten etter å ha ligget bak Dag Torp-Hansen fra Kjekkas IF i et parti med raske nedoverbakker. I det påfølgende stipartiet begynte feltet å sprekke og etter 15min fikk Carl Fredrik en luke de andre ikke maktet å tette. Ved passering Eikstoppen, etter ca 20km var avstanden ned til forfølgerne på 1:30 min. Etter Eikstoppen økte Carl Fredrik forspranget og i mål var avstanden nesten 3 minutter. Vi gratulerer og ser fram til en spennende 2014 sesong.