Sjekk ut høstens nyheter fra Arc'teryx!

Ny årstid i møte, og en av kanskje årets fineste. Hva med å freshe deg opp med denne høstens farger og modeller fra Arc’teryx? Elegant, tøff, superfin, lekker, urban og trendy er bare en brøkdel av adjektiv som popper opp etter første øyekast. Vi er stolte av å kunne vise fram noe av det Arc’teryx har å by på denne høsten.

 

 

Slappe av med en varm kaffe, te eller kakao på en benk i parken eller morgentur med hunden?

 

 

 

Arc’teryx Koda Jacket Men's er en stilig, varm og vindtett jakke for kjølige dager med sur vind, lett regn eller snøbyger. Super for deg som kun ønsker én jakke vinterstid.  Arc’teryx Patera Parka Women's er en rålekker, svært varm og vanntett jakke for kalde høstdager og vintersesongen. Kåpen er isolert med både dun og syntetisk isolasjonsfyll, og med sitt vanntette skall og sin gode lengde gir den deg super beskyttelse på sure og stormfulle dager i byen.

 

 

 

  ​                          ​Pendle til jobb, ute med venner eller på reise?

 

 

 

Arc’teryx Keppel Trench Coat Men's er en trendy frakk som beskytter deg mot vær og vind i hverdagen. Jakkens toveis glidelås i front og enkel splitt på baksiden gir bevegelsesfrihet på sykkelsetet. Arc’teryx Nila Trench Coat Women's er en elegant kåpe som i likhet med Keppel Trench Coat beskytter deg mot vær og vind i hverdagen. Ventilasjonsåpning i ryggen og splitt på baksiden gir deg en behagelig reise på sykkelsetet.

 

 

 

​Rusle litt i byen eller tur i marka?

 

 

 

Arc’teryx Rico Shacket Men's og Narin Jacket Women's er begge tøffe hverdagsjakker lettisolert med dun. Jakkene passer like godt som ytterjakke og som et lett mellomlag under bl.a skallbekledning.

 

 

 

 Middag med venner eller slappe av hjemme  etter en lang arbeidsuke?

 

 

 

Arc’teryx Donavan Crew neck Sweater er en superfin hverdagsgenser. Kombinasjonen av fire ulike materialer gir deg den beste følelsen. Arc’teryx Diplomat Scarf og Diplomat Toque lue er begge i merinoull og med sitt urbane utseende varmer de deg godt i hverdagen.

 

 

 

Nyte en deilig sandwich i sola ved cafén eller på tur i fjellet?

 

 

            

 

Atom LT Vest Men's og Atom LT Vest ​Women's

 

 

Atom LT-serien til Arc'teryx er geniale og svært allsidige produkter som passer til det meste. Bruk den alene eller som et mellomlag i et lag-på-lag-system når det er kaldt.

 ​

        

 

Arc’teryx leverer alltid stilrene og allsidige produkter med svært funksjonelle løsninger. Selv om produktene er designet med enkelte aktiviterer i bakhodet, begrenser ikke dette andre bruksområder. Valget er ditt! Tags: arcteryx
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •