Skaff deg et forsprang med en Tacx sykkelrulle!

Skaff deg et forsprang på konkurrentene! Med rulletrening gjennom vinteren legger du grunnlaget for neste sesong. Tacx er den største produsenten av sykkelruller og har mange ulike modeller. Her finnes det uante muligheter som garantert vil gjøre innetreningen mer underholdende. Vi tilbyr nå et stort utvalg av Tacx sykkelruller.Tacx har mange sykkelruller med ulike funksjoner, her er det ingen begrensninger for hva som er mulig. De mest avanserte rullene kobles opp mot PC, og man kan velge å sykle mot andre i VR(data animerte) terreng eller kjøre de kjente sykkelrittene i en Real Life video. Vi har mange modeller på lager og det du måtte trenge av ekstra tilbehør. Nedenfor vises noe av det du kan velge i.


Klikk på bildene og velg deg en Tacx sykkelrulle.


Tacx Satori er sykkelrullen som brukes av proffene. Den er utrolig stabil og gir deg nok motstand til harde styrkeøkter. Svært stillegående og enkel i bruk.

   
Tacx Flow gir deg full kontroll over treningen. Den har wattbasert motstand og viser alle sykkelfunksjoner som fart, distanse og tråkkfrekvens. Det er også med mulig med visning av puls med eget pulsbelte. Kan senere oppgraderes for oppkobling til PC.
   
Tacx Fortius er den mest avanserte sykkelrullen. Denne kobles opp mot en PC, og motstanden reguleres automatisk etter terrenget du sykler i. Kjøper du Multiplayer versjonen kan du også med egen styreenhet styre helt selv hvor du vil sykle. Innetreningen blir garantert ikke det samme etter at du har prøvd denne rullen. Se også video nedenfor og la deg friste.
   


Se hele vårt utvalg av sykkelruller og tilbehør her!                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                                        
    
                  


Tags: sykkelrulle, tacx, satori, flow, fortius
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •