Skal Du Kjøpe Nye Langrennski? - Her Får Du Rådene

Tør du kjøpe langrennski uten å få målt de skikkelig? Her får du fem enkle tips du kan ta med deg ved kjøp av nye langrennski.


Vår langrennsavdeling består av engasjerte entusiaster som alle smiler når man sier langrennski.

Her er fem enkle tips på hva du bør huske. Det kan virke enkelt, men gjør du feil kan de nye langrennskiene til flere tusen kroner få en enslig tur før de blir plassert innerst i boden.


langrennski

1. Tenke over hvilket behov du har. Hvor skal du bruke langrennskiene.

2. Ikke la deg friste av å plukke langrennski ut i fra kilomerkningen du finner på skiene. Du kan være heldig, men en person på 70kg med perfekt teknikk bruker ikke samme ski som en person på 70 kg med middels teknikk selv om begge veier 70kg. Langrennski må måles for å kunne finne det paret som passer til deg. Ofte stemmer heller ikke kilomerkingen.

langrennski

3. Be om å få stå på skiene før du kjøper dem. På en enkel måte kan du da se at om du klarer å trykke ned skien ( få feste ) og at du har stive nok ski slik at du får god glid.

4. Be om å få merket smørmerker på skiene dine. Helst tre merker, en for minus grader en for null føre og en for klister.

5. Legg noen kroner i behandling av skiene første gang, eller få noen til å hjelpe deg med å gjøre dette. Behandler du skiene godt før du begynner å bruke dem vil de holde seg lengre og du vil få bedre glid.


Det finnes mange forskjellige modeller og merker av langrennski og dette overlater vi til våre entusiastiske selgere og fortelle deg mer om. Skulle du ville lese mer om hvordan vi plukker ut ski til deg finner du en detaljert beskrivelse her:

Se vårt utvalg av langrennski her:
Se vårt utvalg av skipakker her:


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •