Skiplukk- rett fra fabrikk -Oppdatert

Denne uka er Oslo Sportslager i Østerrike for å plukke langrennski til årets skisesong. Vi skal plukke ski som skal stå i butikken denne vinteren og er spente på hva vi finner.
Atomics fabrikk ligger i Altenmarkt i Østerrike. Ved denne fabrikken produseres både langrenn og alpinski for både Atomic og Salomon. Hele denne uka er vi på fabrikken og plukker rykende ferske ski som skal passe akkurat deg perfekt!


Oppdatert tirsdag 31. august.

Vi har funnet masse bra ski allerede og gleder oss allerede til vinteren. Årets ski ser meget bra ut og vi har rukket å plukke mange forhåndsbestillinger samt mange par til butikk. Det nye med årets ski er at toppunktet i smørelomma er dratt noe bakover i forhold til tidligere års modeller for å skape et enda tryggere feste. Vi ser samtidig på målingene våre at bæreevnen til skia er bevart som tidligere. Skia er med disse målene fortsatt lette å føre.
I dag har vi stort sett plukket på lange lengder, 206 og 201 og her er det mange godpar som bare venter på å kunne ta deg fortest mulig fram i sporet!
Vi ser fram til en ny dag med gode ski i morgen.

atomicVi har også med oss vårt eget avanserte måleutstyr slik at de skiene vi finner passer med våre egne parametere.

Årets nyhet fra Atomic er skia World Cup Featherlite. Deres nye kjernemateriale har gjort skia enda lettere enn tidligere og blir et meget spennende bekjentskap i sesongen som kommer.

Det er to grunner til at vi reiser til fabrikken for å plukke ski. Den ene er at vi da kun får ski i butikken som vi vet er bra. Den andre er at det går fortere å plukke et perfekt par med ski når du står i butikken. Vi hadde veldig god erfaring med Atomic og Salomon i fjor og vi satser på at vi får med oss en hel del ski tilbake igjen til Norge.

Du kan allerede nå skrive deg opp på liste for å bestille et par perfekte Atomic eller Salomon ski. Det vi trenger er høyde, vekt, teknikk og om du har et tidlig eller sent fraspark. Skriv også hva slags type ski du ønsker så skal vi se om vi kan finne et godt par til deg mens vi er her nede. Vi vil komme med oppdateringer hele uka om hvordan det går og også skrive litt mer om hvordan Atomic og Salomon ski blir lagd.

Oppdateringer blir lagt ut både på oslosportslager.no samt på våre facebooksider. Ønsker du tettere oppdateringer eller har spørsmål så bli med i vår facebookgruppe sammen med andre ivrige langrennsløpere!


Vil du ha et par perfekte ski utplukket direkte fra fabrikk, kan du bestille et par HER

Tags:
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Arvid Torgeir Lie, 05.09.2010 09:59:38
h: 1.76, vekt: 66, klassisk,konkurranse-ski, m\ rottefella binding