Skisamling på Skeikampen i samarbeid med Swix og Erling Jevne

Vi har gleden av å invitere våre kunder til årets skisamling 4-6 desember 2015. I år som i fjor er vi så heldige å samarbeide med Swix og selveste Erling Jevne! Vi bor i leiligheter på Skeikampen hotell og benytter Skeikampens fantastiske løypenett.

Samlingen er åpen for alle løpere på alle nivåer som har lyst til å forbedre skiteknikken sin. Instruksjon og oppfølging blir gjort av Erling Jevne og flere av våre teamløpere (Lars Petter Stormo, Jonas Nielsen med flere)Instruktører:

 

Erling Jevne:

 

Spør du oss er Erling Jevne levende legende. Gjennom en lang karriere har Erling samlet både OL og VM-gull i stafett. En sikrere stafettmann finnes ikke. Han har i tillegg tre World-Cup seire og individuelle sølv i VM og OL. Skal man personifisere ordet Birkebeiner er Erling Jevne nok den som passer best av alle. Mellom 1994 og 2001 vant han rennet hele 7 ganger og er den som har flest seire i Birken. I tillegg er Erling en fantastisk pedagog som er flink til å lære bort det han kan. Vi nevner også at han er en særs hyggelig fyr som det er en glede å være sammen med.

 

 

 

 

 

 

 

Lars Petter Stormo:


Kanskje mest kjent for sine prestasjoner på sykkel og i triatlon, men ikke tro at denne mannen ikke kan gå på ski. Bare sjekk siste års resultatlister i Vasaloppet og Birken så får du se. Lars Petter har vunnet Norseman Xtreme Triatlon og har i tillegg en 3. plass fra 2014 og en 2. plass fra 2015. Han vet hvordan du skal yte optimalt og er en ekspert på hvordan man kan kombinere jobb og trening.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Jonas Nielsen:

 

Kjempen fra Lørenskog var en av Norges beste skiløpere som junior og fullt på høyde med jevngamle Petter Northug i sin tid (han har også slått Northug i junior-NM). I dag er han supermosjonist på grensen til toppidrettsutøver og vi er svært fornøyde med å ha han på teamet og som instruktør på samlingen. Jonas er også verdensrekordholder i stakemaskinen SkiErg og en helt rå mann i staking. Jonas' tips til staking kommer til å gjøre deg enda bedre rustet til vinterens turrenn!


 

Inkludert i prisen:

- To økter lørdag og én økt søndag
- Teknikktrening m/ ​Erling Jevne og våre teamløpere
- Rennforberedelser v/Erling Jevne
- Smørekurs v/ racingsjef Swix, Bjørnar Myhren
- Testing av årets skinyheter fra Fischer, Madshus, Rossignol, Swix, Alpina, One Way, Alfa mm

- Overnatting, 2 netter i leiligheter på Skeikampen hotell
- Helpensjon m/julebordsmeny


Pris per person: 2999,-


(enkeltromstillegg kr. 500,-)


Vi ser frem til en fantastisk helg sammen med nye og gamle skivenner!

Klikk her for å melde deg på!

Ved spørsmål -klikk her for å sende mail.

 

Foto av Jonas Nielsen: Stian Schløsser Møller / Kondis.Tags: skisamling, skeikampen, alsgaard, thomasalsgaard
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •