Skismøreskolen- Lær deg å smøre skiene riktig

Vi har i samarbeid med Aftenposten TV laget en serie videoer hvor du lærer det grunnleggende innen skismøring. Her går vi igjennom alt fra smøring av klister til pålegging av fluorpulver. La Hanse vise deg hvordan du på best mulig måte får en best mulig skitur.
Gliding av ski:

For å få god glid må du bruke en glidvoks. Her viser Hanse hvordan du legger glidvoksen på skiene:Smøre ski for vanlig kaldføre med tørrvoks

Her viser Hanse hvordan du legger festevoks på vbest mulig måte slik at du beholder både glid og festeegenskapene så lenge som mulig:Legge klister:

Klister kan skremme mange, men følger du denne oppskriften får du spikerfeste og forhåpentligvis drar du på ski istedenfor å sitte foran peisen :)Tips ved grovkornet snø og slitasje:

Her viser vi hvordan du beholder festet lenge selv om det er stor slitasje i snøen. Et smart triks om du skal gå turrenn eller andre lange skiturer:Tips til varierende føre:

Av og til kan det være store variasjoner i forholdene under en skitur eller et skirenn. Her viser Hanse hvordan du med enkle grep kan gjøre at skiene er gode hele veien:Hvordan legge fluorpulver:

Her ser du hvordan du legger det berømte fluorpulveret:
Vi har også laget en serie med teknikkvideoer i samarbeid med Aftenposten. De finner du her
Tags: langrenn, skismøring, fluor, festevoks, klister, skismøreskolen
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •