Slik tilpasser du Contour skifeller

Å tilpasse Contour Hybrid Mix skifeller er ikke vanskelig. Her får du en rask guide som steg for steg viser hvordan du kutter fellene riktig.

 


 1. Fjern plastfolien som ligger på limsiden.

 2. Legg den bakerste delen av selve fellen ca 4 cm fra baktuppen, og lim fellen til skiene. Sørg for at fellen ligger midt på skien.

 3. Finn frem fremfestene som ligger i pakken. Prøv dem på skituppene, og velg den som passer best. Brett fellen bakover, og marker på fellen hvor fremfestet tar borti.

 4. Klipp bort det som er foran merket du satte i forrige steg.

 5. Finn frem klippemalen som ligger i pakken. Fest denne til limet på den fremste delen av fellen. Klipp etter markeringene på klippemalen.

 6. Fest fremfestet. Start med den hvite plastdelen som skal ligge på limsiden av fellen. Denne har ikke nåler. Legg inn den sorte bøylen, og sentrer denne. Fest så den andre hvite plastdelen. Denne har nåler som skal stikkes igjennom fellen. Skyv de små røde hendlene opp.

 7. Ta fellen helt av igjen, og legg den på skien på nytt. Start foran med å feste fremfestet. Legg fellen midt på skien og fest bakfestet.

 8. Finn frem kniven som ligger i pakken. Dra denne langs den ene stålkanten. Start forfra og dra kniven i en jevn bevegelse.

 9. Ta fellen helt av skien. Legg den på igjen slik at den siden du akkurat kuttet kommer ca 4 mm inn fra skiens kant. 

 10. Dra kniven langs stålkanten på samme måten som i punkt 9.

 11. Gjenta prosessen på den andre fellen. De er nå klare til bruk.


Tags: contour, skifeller, feller, toppturfeller, tilpasning, fellekutting,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

 •  


 •