Slip og prepp til det store rennet 2014

Skal du gå fra Rena til Lillehammer? Da er det på tide å sjekke om utstyret er i orden. Vi har lang erfaring med prepping av ski til det lange rennet og hjelper deg med å få så bra ski som mulig. Vi har også en stor gjeng med smørere, preppere og testere på Skramstadsetra fra torsdag og kommer til å teste framover mot rennet for å gi deg de beste tipsene på både glid og feste.
Her er vår meny for slip og prepp til årets utgave av rennet fra Rena til Lillehammer

Alternativ 1- Ingen over, ingen ved siden:

Vår mest aktuelle slip for det aktuelle rennet. En slip som er lett å manipulere med rill og som er universell med tanke på temperatursvingninger. Det beste håndverket utført av erfarne slipere med lang erfaring. Våre sliper har vunnet mange turrenn og også en del renn i World-Cup. Her får du det beste!
Metting i varmeskap gir deg det beste resultatet når det gjelder metting av ski. Vi bruker en helt spesiell glider til formålet og dette gir deg godt mettede ski på det tidspunktet hvor skien tar opp mest voks- rett etter slip.
Etter mettinga legger vi grafitt. Dette for å lage en slitesterk base for voksen som kommer over. Grafitten sperrer mettinga og gir grunnlaget for god glid over lengre avstander.
Enda mer metting. Denne gangen med en relativt hard lavfluorglider. Denne glideren velger vi etter hvordan vi tror forholdene blir. Vanligvis bruker vi her en blå lavfluorvariant som gir enda mer slitestyrke for godproduktene vi legger oppå. Flere innvarminger gjør at denne glideren setter seg skikkelig.
Her begynner godsakene å legges på. En aktuell høyfluorglider blir påført skiene og varmet inn flere ganger. Vi har det største utvalget og velger alltid fra øverste hylle uavhengig av produsent. Dette gir deg en visshet om at vi alltid legger det produktet vi har mest tro på.
Her legges fluorpulveret. Det dyreste og beste glidproduktet det er mulig å oppdrive. Vi velger også her helt uavhengig av produsent det produktet vi mener vil være best på renndagen. Pulveret blir varmet inn to ganger ved høy temperatur. Om det ser ut til å bli nysnø vil vi rotorkorke inn sistelaget for å sikre god glid helt fra starten. Dette pulveret kan du enten børste bort selv kvelden før rennet eller la oss gjøre skiene helt ferdig på prepperommet hos oss.
Til slutt rubber og renser vi festesonen. Festesonen vil i tillegg til å bli rubbet også bli renset slik at all fluor er borte. Det gjør at festesmøringa sitter skikkelig.

PRIS: kr. 1500,-
ALTERNATIV 2:

Det samme som alternativ 1, men uten slip og grafitt.


PRIS: kr. 1100,-


ALTERNATIV 3:

  Her begynner godsakene å legges på. En
aktuell høyfluorglider blir påført skiene og varmet inn flere ganger. Vi
har det største utvalget og velger alltid fra øverste hylle uavhengig
av produsent. Dette gir deg en visshet om at vi alltid legger det
produktet vi har mest tro på.
  Her legges fluorpulveret. Det dyreste og beste
glidproduktet det er mulig å oppdrive. Vi velger også her helt uavhengig
av produsent det produktet vi mener vil være best på renndagen.
Pulveret blir varmet inn to ganger ved høy temperatur. Om det ser ut til
å bli nysnø vil vi rotorkorke inn sistelaget for å sikre god glid helt
fra starten. Dette pulveret kan du enten børste bort selv kvelden før
rennet eller la oss gjøre skiene helt ferdig på prepperommet hos oss.  
Til slutt rubber og renser vi festesonen.
Festesonen vil i tillegg til å bli rubbet også bli renset slik at all
fluor er borte. Det gjør at festesmøringa sitter skikkelig.

PRIS: kr. 700,-Siste frist for innlevering er lørdag 8. mars for utlevering torsdag og mandag 10. mars for utlevering fredag.

Velkommen!
Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •