Sorel - Vintersko for norske forhold

Til tross for store snømengder og kulde, er vi mange som også vinterstid trives utendørs. Om du skal kjøre snøscooter, hundespann, eller se på skirenn - dette er støvler som holder deg varm!
Sorel byr på mange fine produkter for vinteren 12/13. Både funksjonalitet og design er i toppklassen, og utvalget er stort. Her kan du se noen av modellene vi har.

Materialvalg, passform og holdbarhet gjør disse vinterstøvlene til den aktives favoritt. Egenskapene varierer fra modell til modell, men viktige stikkord er robust, varm, komfortabel, vanntett, godt grep, slitesterk.

 
Sorel Glacier (1599,-) er en klassisk vinterstøvel som egner seg for snøscooterkjøring, hundekjøring eller om du skal oppholde deg utendørs under svært kalde forhold.
 
Sorel Conquest (1699,-) er den ultimate støvelen for deg som er aktiv også under kalde forhold. Denne vinterstøvelen kombinerer varme, teknisk materiale og passform.

For den som også ønsker å ta seg godt ut i kulda, vil noen litt lettere varianter med freshe farger og detaljer i fuskepels og semsket skinn være aktuelle alternativer.


 
Sorel Joan of Arctic (1199,-) er en vinterstøvel som kombinerer design og funksjon. Detaljer i semsket skinn og fuskepels tilfredsstiller aktive jenter som også er motebevisste!
Til barn kommer modellen Super Trooper, som er en lett, slitesterk støvel som både er vanntett og komfortabel på foten.

 
Sorel Super Trooper (499,-) holder små føtter tørre og varme, selv på en norsk vinterdag! 


Klassiske vinterstøvler fra Sorel:

Sorel Caribou (fra 1299,-) er den klassiske, originale vinterskoen som har vært med på å gjøre Sorel til en av de mest anerkjente produsentene av vinterstøvler. Den kommer i flere varianter, både til dame og herre.
   
  Sorel Caribou, dame i fargen Buff (1299,-)
Sorel Caribou WL, herre i fargen Tobacco (1699,-)
Sorel Winter Carnival (1199,-) er en klassisk vinterstøvel for bruk under tøffe forhold. Dette er vinterskoen for deg som ønsker en funksjonell støvel som ser bra ut! Den finnes i damemodell, som kommer i lilla og grå.
   
  Sorel Winter Carnival i Grey (1199,-)
Sorel Winter Carnival i Black, Stone (1199,-)

Sist, men ikke minst; i år har vi plukket ut to tøffe tøffelmodeller som egner seg både hjemme og på hytta.

 
Sorel Nakiska (599,-) er en myk og varm tøffel til dame, som passer perfekt både hjemme og på hytta.  
 
Sorel Falcon Ridge (649,-): Tøffel til herre. Overdel i semsket skinn med ull/akrylfôr holder deg varm, mens såle i naturgummi gir godt grep på glatte gulv.
Tags: sorel, vintersko, vinterstøvler, caribou, wintercarnival, glacier, nakiska, falconridge, chestemanchukka, supertrooper, conquest
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •