SRAM XX1: The One and only.


SRAM er kanskje det mest innovative selskapet innen sykkelsporten. De har gang på gang kommet med teknologi som har revolusjonert syklingen. I 2012 har de gjort det igjen, og i år heter det SRAM XX1: The One and Only
For ikke mange år siden kjørte alle med 3X9. Alt fra glattbarberte grusracere i lycra, til hårete stisyklister i baggy klær kjørte rundt med 3x9 oppsett. Så, i 2009 kom revolusjonen. SRAM lanserte XX, den første terrenggruppen med 2X10 oppsett. Det var da noe av det lekreste vi hadde sett av utstyr til terrengsykkel. Spesielt kassetten vakte oppsikt. En kassett med 10 klinger i kun et stykke var, og er forsåvidt fortsatt et vakkert syn. Året etter hadde stort sett alle ivrige terrengsyklister 2x10. Nå, litt over 2 år senere forandrer de på alt igjen. SRAM har laget det første 1X11 oppsettet for terrengsykling. Gjett om en 11-delt kassett er et vakkert syn!
SRAM XX1 kassett
Kassetten har bare 10 tenner på minsteklingen og hele 42 tenner på den største. Dette er garantert den største kassetten du noen gang har sett! Med denne utvekslingen får du både tyngre og lettere gir en på en vanlig kassett. SRAM har gjort det slik for å dekke hele ditt behov for utvekslinger uten at du trenger mer enn et krankdrev. Har du behov for å se noe sexy? Kom innom for en titt på denne kassetten!
 
  SRAM XX1 kranksett
Kranken har bare ett drev. Mange utforsyklister er godt vant med å sykle med bare et drev. Med bare ett drev har en bråkete kjedefører vært obligatorisk. Å slippe kjedeføreren har vært et av SRAMs store mål med XX1. Det har de klart ved at hver enkelt tann er maskinert for å holde best mulig på kjedet. Tennene er også lengre enn på vanlige krankdrev. En annen oppsiktsvekkende ting med XX1 er at kjedet glir vesentlig stillere rundt kranken. XX1 er så stille at det kan tilfredstille selv den mest pertentlige rypejeger!
Se hele vårt utvalg av SRAM XX1 her.

Tags: 11-delt, sram, xx1, 1x11, 1til11
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •