STEVENS - Førsteklasses på alle måter

Skal du ha ny terrengsykkel i år? Ta en titt på sykkel fra Stevens. Du finner de i butikken nå.
 
Sykkelnyhet for 2010 – Stevens bikes

Vi er utrolig stolte over å presentere en av årets store nyheter i sykkelavdelingen, tyske Stevens. Foruten de spesielt sykkelinteresserte har Stevens vært et relativt ukjent merke her til lands, mens det i Tyskland og andre europeiske land er et utbredt og meget anerkjent merke. I Tyskland har Stevens gjentatte ganger blitt kåret til ”Beste Sykkelmerke” i markeds- og kundeundersøkelser, senest i 2009 forran kjente merker som blant annet Scott.

Stevens er et merke vi i flere år har hatt et godt øye til, og latt oss imponere av. Stevens byr på et nærmest komplett sykkelprogram med et stort utvalg modeller i de fleste segmenter, hvor alle bærer preg av et fantastisk fokus på detaljer, flott ingeniørkunst og stilig design, parret med komponenter i høy kvalitet fra de mest kjente og beste merkervareleverandørene i bransjen.

Stevens har i dag hovedkontor i Billstedt i Hamburg i Tyskland, og har totalt ca. 50 ansatte med ansvar for salg og markedsføring med mer, samt en høy andel ingeniører ansvarlige for produktutvikling (rammer og gafler i Aluminium og Karbon til de fleste sykkeldisipliner). Produksjonen/montering av syklene foregår i Taiwan (det aller, aller meste av dyrere kvalitetssykler produseres her, mens en del rimeligere sykler ofte blir produsert i Kina), samt to fabrikker i Tyskland. Stevens er som tidligere nevnt et stort og meget annerkjent merke i Tyskland og andre deler av Europa og er med som sponsor og delsponsor for flere lag innen landevei og Cyclocross og var i 2008 hovesponsor for landeveisetapperittet ”Tour of Germany” i Tyskland.

Flere av våre beste og mest erfarne ansatte, som foruten å være dedikerte entusiaster og aktive syklister selv, har testet svært mye av det som selges på markedet av sykler har latt seg imponere og overbevise av de nye Stevens-syklene. Kvaliteten er meget god i alle prisklasser, men vi vil særlig trekke frem de dyrere Stevens-karbonsyklene som virkelig gode kjøp. Vi har testet syklene på asfalt, grus og våre tekniske favorittstier i Oslomarka og virkelig latt oss imponere! Stevens leverer her meget gjennomtenkte og gjennomførte ustyrspakker, flotte rammer som oser kvalitet og med pent design og glimrende kjøreegenskaper både på grusvei og til teknisk stisykling virkelig leverer varene.

En av våre ansatte var faktisk så imponert over sin testsykkel (Stevens Haze) at han etter endt testur sporenstreks proklamerte; ”Hvor kan jeg betale! Jeg SKAL ha en sånn!”.

Her er noen av modellene
     
 STEVENS
 Scope Team XX terrengsykkel 2010    STEVENS
 Scope Team terrengsykkel 2010
   
Terrengsykkel som gir oss en ny æra av lette sykler med fokus på holdbarhet, komfort og kraft.
  Klatring kunne ikke bli enklere.
     
STEVENS
 Haze ES terrengsykkel 2010     STEVENS
 Haze SLX terrengsykkel 2010
     
Ingen annen sykkel forvandler kraft så effektivt.
 
Velkommen til løpet.
     
STEVENS
 Stoke terrengsykkel 2010    STEVENS
 Team M24 barnesykkel 2010
     
Stoke tilbyr maksimal moro   Høyverdi komponenter og en lav vekt. Hvis junior skal ha det beste.
     
     
Her kan du alle våre modeller fra STEVENS
   


Vil du har flere sykkelnyheter litt før alle andre? Følg oss på Facebook

Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •