Stillingsannonse: Skiløper!Vil du være med på noe moro? Vil du komme i god form? Vil du bli sponsa med utstyr og startkontingent til Holmenkollmarsjen 2015? Vil du ha et like proft støtteapparat som landslaget? Liker du å skrive og ta bilder? Om svaret er ja på alle disse spørsmålene- les videre, dette er stillingen for deg!
Oslo Sportslager er stolt samarbeidspartner med Holmenkollmarsjen denne sesongen. I denne sammenhengen ønsker vi å ha to løpere som har lyst til å skrive litt om sine forberedelser, ta bilder og oppdatere en egen blogg her på oslosportslager.no. Vi søker deg som ønsker å gå Holmenkollmarsjen 2015 og har lyst til å trene mot rennet samt dokumentere dette.

Stillingen er kortvarig, men i løpet av perioden vil du forhåpentligvis ha kommet i god form, hatt massevis av treningstimer på ski samt gjennomført Norges beste turrenn med stil.

Vi søker deg som er motivert for å trene mot rennet for å få et så godt resultat som mulig. Du trenger ikke være noe toppløper av noe slag. Det viktigste er at du skal komme i god form, inspirere andre og gjennomføre rennet så godt som du kan.

Påkrevde kvalifikasjoner:

 • Glad i å trene
 • Ønske om å komme i bedre form
 • Gjennomføre Holmenkollmarsjen
 • Kunne skrive / blogge
 • Ta bilder

Dersom du er den rette stiller Oslo Sportslager med alt vi har av ekspertise for å hjelpe deg til en så god opplevelse og så god tid som mulig i rennet.


Vi stiller med:

 • Ubegrenset tilgang for deg som løper til vår skiekspertise
 • Trenings / konkurransetøy- du blir en del av vårt team fram mot rennet
 • Alt av slip, prepp, utmåling av ski. Her sparer vi ikke på noe
 • Staver fra Swix
 • Støvler fra Alpina
 • Såler og bindinger fra Rottefella
 • Personlig tilpassede og preparerte toppmodell racingski. Her har vi ikke ett merke, men vi plukker det vi mener passer DEG best
 • Polar M400 pulsklokke for logging av dine økter


Ganske kult ikke sant? Du vil få det beste av det beste utstyret, du vil ha et mål å trene mot og vi vil hjelpe deg så godt vi bare kan. Men vi krever selvfølgelig noe tilbake. Er du glad i å skrive og ta bilder? Er du flink til å formidle din treningsglede med ord? Dette er viktig. Vi vil at du skriver om din trening og ditt utstyr fram mot Holmenkollmarsjen og avslutningsvis også skriver om selve rennet og hvordan du opplevde det. Oppstart for prosjektet er 2. januar 2015 og engasjementet går til rett over rennet er ferdig den 7. februar. Vi plukker ut de vi skal følge før nyttår.


Søknad om hvorfor vi skal velge DEG sendes til erik(att)oslosportslager.no. Merk mailen "Skiløper 2015".


Søknadsfrist: 19. desember 2014


LYKKE TIL!


Vinnerne er kontaktet. Vi beklager at det har tatt tid, men med nesten 200 søknader hvor de fleste har vært svært omfattende og forseggjorte har det tatt tid og vært veldig vanskelig å velge løpere. Vi kommer snart med de første oppdateringene fra våre nye skiløpere :) Tusen takk for interessen. Slik det ser ut nå blir det en ny runde senere i vinter for et annet turrenn. Følg med!


STILLINGEN UTLYSES I SAMARBEID MED:
Tags: holmenkollmarsjen, stillingledig, holmenkollen, skiforeningen, swix, alpina
| Kommentarer [7]

Kommentarer

 •  


 •  
Skrevet av L. berggren, 07.01.2015 09:54:48
Blir neste runde og turrenn, Vasaloppet?

Skrevet av , 05.01.2015 19:07:26
kommer det noe oppdatering her? Må vite om jeg skal kjøpe billett til holmenkollmarsjen og da er det jo fint om man ikke har to plutselig om man er så heldig å bli trukket ut:)

Skrevet av Mr Skiløper, 05.01.2015 18:43:28
Vurderer å trekke søknaden å kjøpe ski hos konkurrent.... Legger en ut info om at kunngjøring vil komme i romjulen, ja da får en komme med kunngjøring eller informere om ny dato for kunngjøring. Profesjonelt.... Not!

Skrevet av OsloSportslager, 05.01.2015 19:20:14     
Hei. Beklager dette, men det har vært svært mange søknader å lese gjennom. Vi hadde aldri drømt om at så mange skulle søke. Vi som har lest gjennom søknadene har også andre oppgaver her på huset og jula er en tid det er relativt mye å gjøre i en sportsbutikk. Beklager dårlig info.
Skrevet av Ukjent, 05.01.2015 18:21:55
på tide med en ny oppdatering fra Oslo sportslager kanskje....?

Skrevet av Peter, 31.12.2014 10:56:06
Lurer på om det kommer noen kunngjøring i dag...... I dag er romjula over....

Skrevet av OsloSportslager, 05.01.2015 19:18:47     
Beklager at det har tatt tid, men det har vært utrolig mange bra søknader.
Skrevet av Samar E. Maktabi, 18.12.2014 23:22:01
Hei, Hørtes spennende ut. Er kvinne fra Libanon - Beirut og var med Holmenkollmarsjen i fjør for første gang. Jeg nøt hele opplegget, kom i mål etter 4t og 40 min. Planen er å gjenta dette i år også, men med mer efektivskigåing. Jeg er 55 år og jobber på Romsås Frivillig sentral som prosjektleder for 2 prosekter: Skisport for alle og Trygg i Naturen.

Skrevet av Geir Olav Larsen, 09.12.2014 20:57:20
Hei, dette hadde vært tidenes beste julegave, og drømmejobben for meg, jeg har gått Holmenkollen marsjen to ganger før, i 2013 gikk jeg i pulje 26 på ca 3t40min, i 2014 startet jeg i pulje 1 og gikk på i underkant av 3t. Drømmen er og klare under 2t50min i år, ellers går jeg mange skirenn i løpet av sesongen over hele østlandet i tillegg er jeg med på et titalls terrengløp og 2-3 av de store terrengsykkel rittene i Norge. Ellers er jeg 27år og studerer for og bli bygg ingeniør på Gjøvik, jeg er