Swix tilbakekaller Triac Carbon Classic rulleski!

Brav utsteder en europeisk tilbakekallelse av toppmodellen Swix Triac Carbon Classic rulleski etter risiko for brudd i hjulfestet.

– Det er rapportert om én personskade på grunn av brudd i hjulfestet på disse rulleskiene. Brav stanset alt salg av Swix Triac Carbon Classic rulleski da selskapet ble kjent med hendelsen som forårsaket personskaden, skriver Brav i en pressemelding onsdag morgen

Åtte tilfeller

Brav tilbakekaller altså rulleski av typen Swix Triac Carbon Classic solgt i 2019, 2020 og 2021 etter at det er oppdaget åtte tilfeller av brudd i hjulfeste som kan forårsake risiko for ulykke.

– Vi oppfordrer alle som har kjøpt Swix Triac Carbon Classic rulleski om å slutte å bruke dem og returnere dem tilbake til oss. Kunder som har kjøpt disse rulleskiene kan ta direkte kontakt med vår kundeservice på support@swix.no. Hele beløpet vil bli kreditert når vi mottar rulleskiene fra kunden. 

– Vi har dessverre opplevd åtte tilfeller av brudd i hjulfeste på disse rulleskiene. Vi kan ikke lenger være helt sikre på disse rulleskienes sikkerhet og tilbakekaller dem derfor fra markedet Brav beklager ulempen dette medfører for kunder og forhandlere, sier Christian Gløgård, Product Development Director i Brav. 

Flere hundre norske løpere er berørt

Det er totalt solgt omlag 2 000 par rulleski av denne typen i 11 land, hvorav en tredjedel av disse er solgt i det norske markedet. 
– Det er rapportert om én personskade på grunn av brudd i hjulfestet på disse rulleskiene. Brav stanset alt salg av Swix Triac Carbon Classic rulleski da selskapet ble kjent med hendelsen som forårsaket personskaden, skriver Brav i en pressemelding onsdag morgen.Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •