Swix Triac langrennsbekledning- Har det klikka for Swix?

Langrennsbekledning til 7000 spenn for jakke og bukse? Vi trodde det hadde klikka for Swix. Men etter å ha prøvd Swix Triac jakke og bukse må vi bare si- dette er helt rått! Swix utvider sin Triac- serie til også å gjelde toppmodeller innen langrennsbekledning. Triac er fullstendig nyutviklet og er det mest gjennomtenkte vi noen gang har sett hva gjelder bekledning til langrenn.
Triac er laget på bakgrunn av et forskningsprosjekt utført av SINTEF. Her er det forsket på under hvilken kroppstemperatur kroppen presterer best i kulde. Triac gjør at du kommer så nærme fasitsvaret som mulig når du skal prestere.
Tekstilene er nøye valgt ut og kommer fra verdens beste produsent av tekstiler til utendørsaktiviteter, nemlig Gore®.
Det er brukt en 3-lags Gore Windstopper® membran og sammen med et fantastisk behagelig softshell- materiale gir dette deg en bevegelig, teknisk, vindtett og pustende jakke/bukse. Glidelåsen er sveiset slik som vi kjenner det fra annen vann og vindtett skallbekledning.

   
Swix Triac jakke herre
Swix Triac bukse herre


Vi synes også at noe av det kule er en tett mobillomme på innsiden av brystpartiet. Swix har til og med lagt ved en isolasjonspose til mobilen din slik at den ikke går tom for strøm etter en time i kulda! I mobillomma er det også lagt opp til åpning for øretelefoner/plugger.

Dette er årets desidert råeste langrennsdress. Den har også et utrolig kult snitt som gir en meget god passform.

Leveres i tillegg i dresspose(!). Akkurat dette er nok en gimmick, men da har du i hvert fall et beskyttende lag å henge den i når du ikke bruker den.

Swix Triac jakke og bukse koster hhv. 3999,- og 2999,-. Og ja, vi tenkte også: "Har det klikka for Swix? Lansere langrennsjakke til fire tusen spenn?" Men etter å ha prøvd den må vi bare bøye oss i støvet og innømme at dette er faktisk helt rått!

Swix Triac bekledning finner du her.


Tags: swix, triac, langrenn, langrennsklær, gore, windstopper,
| Kommentarer [3]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Vegard, 05.03.2016 02:41:02
kjøpte Swix triac dress til min samboer og meg selv og det angrer jeg bittert på. Værre skidress skal du lete lenge etter! Begge dresser har gummistrikk på bunnen av bena løsnet i søm og sømmene under armer løsner og blir stygge etter kort tid. Jeg har fått byttet min dress i en helt ny hos forhandler og samboer venter på ny fra butikk ettersom dem var tomme. Min har jeg nå brukt to skiturer og Swix logo på brystet har løsnet. Nå er det nok! Jeg forstår at Swix produserer dette i Asia for å få d

Skrevet av Kalle klovn, 19.01.2014 17:28:56
Det er vel neppe swix - eller lageret - det har klikket for, de skal jo bare tjene $$$. De det derimot HAR klikket for er de som er dumme nok til å kjøpe overtrekksdress - ja, overtrekksdress - til 7 lapper som gjør at du kommer så nærme som mulig fasitsvaret når du skal prestere. Prestere? I overtrekksdress? Neppe!

Skrevet av Hans, 29.12.2013 16:23:54
Det har vel klikka for Swix, så mye innovative enkle ting som kan gjøres, uten at så skjer. Uten å være produktutvikler skulle jeg klart det bedre selv