SYKKEL - Kjøpe sykkel/terrengsykkel over nett

Flere og flere velger å spare tid og penger ved å bestille sykkel på nett. For noen kan dette virke som en skummel affære men fortvil ikke.
Selve betalingen er som regel trygg hvis du bruker kjente forhandlere. Alle velrennomerte nettbutikker i Norge har god sikkerhet når det gjelder korttransaksjoner.

Sikker betaling
Vi bruker 3D-secure som per i dag er Norges sikreste betalingsmetode over nett.

Tips - Bruk kredittkort.
I denne forbindelse kan vi nevne at det kan være lurt å gjøre nettkjøp med et kredittkort hvis du har dette. Bruker du ditt normale Visakort, som er knyttet opp mot en bankkonto vil kjøpsbeløpet reserveres på kortet, og dermed har du ikke lenger tilgang til disse pengene. Når så varen er klar til å sendes vil butikken trekke ditt kort for korrekt beløp.
Bruker du et kredittkort vil beløpet reseveres på en konto som ikke får konsekvenser for deg i din daglige bruk av Visakortet ditt. I tillegg har alle kredittkortselskaper kjøpsgarantier når du handler på nett. Det skader som regel heller ikke at du i tillegg får noen dagers betalingsutsettelse.

Når dette er sagt er det andre ting som kanskje er viktigere når du skal handle sykkel over nett.

• Vil du få rett sykkel?
• Vil sykkelen passe deg?
• Er det mye som må monteres når du mottar sykkelen?
• Pakkes sykkelen godt?

Vi på Oslo Sportslager legger vår ære i å hjelpe deg med å finne frem til rett sykkel, uansett bruksområde.
Vi sørger naturligvis for at sykkelen er forsvarlig pakket. Og skulle sykkelen mot formodning ikke passe, så sender vi deg ny sykkel i en annen størrelse.

Garantier og god service er naturligvis en viktig del av handelen som vi ivaretar på best mulig måte.

Hvis du er usikker på hva slags sykkel du skal velge, kan du kontakte oss på mail eller telefon.


Tags:
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Ole Mahtte Eira Tellefsen, 09.09.2009 14:15:00
Hei. Jeg vil bestille Merida Crossway Pro 2008 til min far, men er ikke kjent med rammestørrelsene til Merida. Han er 180 cm høy, hvilken rammestørrelse skal han ha? Er sittestillingen veldig foroverlent? Mvh Ole

Skrevet av Tommy Bull, 06.06.2009 10:02:31
Hei. Skaffer dere Specialized startjumper expert carbon i størrelse 18? I så fall, gjelder hva blir prisen inkl. postbankens mastercard rabatter? Mvh Tommy.