Sykkelsete til barn- Vi har utvalget

Et sykkelsete tll barn er et undervurdert produkt. Barnesetet er utrolig praktisk og passer perfekt for deg som sykler barna i barnehagen eller vil ha med junior på sykkeltur. Vi har et stort utvalg barneseter i alle prisklasser fra markedslederen Hamax.
Etterhvert som årene har gått har flere og flere sverget til sykkelvogner når barna skal fraktes med sykkel. Sykkelvogn er vel og bra det, men for kortere turer er et sykkelsete en bedre løsning. Du slipper ekstra vekt bak på sykkelen, noe som gjør sykkelturen lettere. Barnet kommer høyere opp og du har bedre kontakt med barnet ditt. I tillegg er barnesetet utrolig lett å ta av og på. Med det geniale klikksystemet til Hamax går dette på et par sekunder. Har du i tillegg en ekstra festebrakett kan både mor og far (eller mor og mor / far og far) bruke det samme barnesetet på to sykler.

Barnesetene til Hamax kommer i forskjellige modeller. Felles for dem alle er at de er trygge og lette å ta av og på. Forskjellene ligger i funksjon. Det enkleste barnesetet heter Hamax Kiss. Dette er et veldig bra og rimelig barnesete. Det kan som alle Hamax sine barneseter enkelt klikkes av og på. Samtidig sitter barnet trygt og godt rett bak ryggen din. Hamax Kiss har én sittevinkel som er komfortabel for barnet ditt.

 
Det litt dyrere Hamax Sleepy er veldig likt Kiss, men forskjellen er at her kan du vinkle setet inntil 12,5º. Dette gjør at barnet kan hvile/sove noe lettere og passer for litt lengre turer. Setevinkelen justeres enkelt med en skruknott foran på setet.Hamax Caress er Hamax' toppmodell.
På dette setet kan hvileposisjonen til barnet justeres helt opp til 20º. Caress har i tillegg en justerbar ryggstøtte. Dette gjør at du lettere kan justere seteryggen etter hvert som barnet vokser. Setet har også skulderputer for økt komfort. Hamax Caress er resultatet av Hamax' produktutvikling gjennom mange år og fremstår som moderne og med meget pen design.

Har du vært i noen av sykkelbyene i Europa kan du ikke ha unngått å se at barnet ofte sitter på styret. Med Hamax Caress Observer sitter barnet trygt foran deg på sykkelen. Barnet kan da se fremover på hva som skjer. Med en vindskjerm sitter barnet trygt og komfortabelt foran deg.


Setene kan brukes fra ca. 9 måneders alder og opp til 15/20/22 kilo avhengig av modell. Alle setene har justerbar benstøtte som vokser med barnet.Sikkerheten er naturligvis ivaretatt på alle barnesetene vi har i butikken. Barnet sitter trygt fastspent med gode seler. Husk hjelm til barnet og du er good to go.

En skikkelig sykkelbutikk har det du trenger. Hamax barneseter finner du hos oss.Tags: barnesete, hamax, sleepy, kiss, caress, sykkelsete, barn, sykkel, barnehage
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •