Sykkelvesker- Tysk kvalitet fra Vaude

Skal du ha sykkelveske til ferien har vi det du trenger! Vi fører det tyske merket Vaude. Vaude står for fantastisk kvalitet og er laget i Tyskland.
Vaude er en av Europas største produsenter av outdoorprodukter. Alt fra jakker og sekker til sykkelvesker og sko er laget i gjennomgående god kvalitet og smarte løsninger. Velger du Vaude har du en sykkelveske som vil gi deg sykkelglede i mange år framover!

Sykkelvesker bak:


Her har vi valgt å ta inn to modeller. Aqua Back og Aqua Back Plus er to vanntette modeller som er rommelige og som sitter perfekt på sykkelen takket være Vaudes geniale festesystem. Forskjellen på disse to er at Aqua Back Plus har en ekstra ytterlomme. Begge to har det samme festesystemet og begge kommer i fargene rød, blå og sort.     
 Aqua Back Plus Rød
 Aqua Back Plus Blå
 Aqua Back Plus Sort
 

 


Aqua Back Sort Aqua Back Rød Aqua Back Blå


Frontveske:


Aqua Front er en litt mindre sykkelveske tilpasset frontbærer, men passer også godt bak dersom man ikke trenger så stor plass. Her igjen leveres veskene med Vaudes geniale festesystem som gjør at vesken sitter godt på sykkelen. Vanntetthet og kvalitet!


     
 Aqua Front Rød
 Aqua Front Blå
Aqua Front Sort


Styreveske:

Aqua Box styreveske er en av de aller beste på markedet. Designet for å være så praktisk som overhodet mulig kommer denne styrevesken med praktisk Klickfix festeanordning, Avtagbar kartmappe og uttagbar lommebok med glidelås. En skulderstropp gjør den lett å ta med seg bort fra sykkelen. 100% vanntett Made in Germany!


     
 Front Box Blå
 Front Box Rød
Front Box Sort


Festeanordning for sykkelvesker:


Vaudes festesystem gir deg en sikker og enkel montering på din sykkel. Med utallige innstillingsvinkler av festekilen på baksiden og solide hengsler på toppen blir vesken sittende godt på. Det er også meget lett å ta den av. Bare løft i toppstroppen og vesken løsner.

Skal du ha en sykkelveske som du skal bruke i mange år framover velger du Vaude!Tags: sykkelveske, vaude, styreveske, frontveske, ferie, tursykling, sykkeltur
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Jan Svendsen, 21.06.2018 14:58:47
Hei, Oversikt over festeanordninger for Vaude sykkelvesker? mr.jan.svendsen@gmail.com

Skrevet av Gro Sætre, 16.10.2016 19:46:33
Kan dere skaffe meg en ny festekile til baksiden av Vaude sideveske? Jeg har mistet min.