Terrengsykkel 2011 - Godbitene fra Everest er på plass i butikken!

Sykkelsesongen er i full gang, og for 2011 kommer vi med blant annet to nye terrengsykler fra Everest. To av våre bestselgere, Twenty9 og Quest, kommer i år med helt nye karbonrammer. Les mer om syklene lenger nede i artikkelen.
Everest Twenty9 Carbon 2011Terrengsykkel
       


Terrengsykler med store hjul er i skuddet som aldri før. Samtidig som flere og flere oppdager gleden av å sykle på stier og teknisk krevende terreng, er også etterspørselen av 29'er sykler økende. Således er Everest Twenty9 Carbon meget godt egnet til både lek og moro i skogen, og til rittsykling hvor distansen er teknisk krevende eller lang. Karbonrammen tilbyr massevis av komfort og respons, og med lette og velkjente komponenter på utstyrslisten, vil du her få en terrengsykkel som er lett og leken med en vekt på under 10 kilo. Samtidig vil de store hjulene gi deg en sykkel som forserer hindringer og ujevnheter på en bedre måte. Bedre flyt, større fart og mer tilgivende dersom sporvalget ikke blir som planlagt.

På Twenty9 Carbon er alle wireføringer og strømper strukket innvendig i rammen, noe som gir et fantastisk rent og stilig design, samtidig som funksjonaliteten er meget god.


Everest Quest Carbon 2011
Everest Quest Carbon terrengsykkel
Nyutviklet karbonramme med svært gode kjøreegenskaper. Quest Carbon er perfekt for de som ønsker en lett og rask terrengsykkel til årets ritt! Quest er bygget opp rundt en helt nyutviklet, superlett og svært stiv karbonramme. Videre er sykkelen bygget opp med et lett og stivt hjulsett fra NoTubes, Avid Elixir 5 hydrauliske skivebremser, Manitou R7 dempegaffel og nye SRAM X9 3x10 girutstyr. En vekt på 9,42 kg og et gjennomført design med wireføringer innvendig i rammen, gjør denne sykkelen til en sikker vinner!

Syklene er tilgjengelig i butikken i Torggaten, eller du kan trygt og enkelt bestille på vår nettbutikk og få det tilsendt. Les mer her, og se video av hvordan du enkelt og greit monterer din nye sykkel kjøpt på nett!Tags: terrengsykkel2011, everest
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •