The Douchebag - Skibaggen alle snakker om

Er du lei av å slite rundt med tung og uhåndterlig skibag og bagasje? Norske Douchebags har en genial løsning på problemet. Nå er hele sortimentet av skibagger, ryggsekker, og trillekofferter tilgjengelig hos oss. Gjør som Jon Olsson, reis smart!
Jon Olsson med Douchebags
Douchebag skibag med hjul er kanskje verdens beste løsning for transport av ski. Med sitt geniale rullesystem justerer du den raskt og enkelt til riktig lengde. Når den ikke er i bruk ruller du den sammen. Den tar derfor svært liten lagringsplass. En annen stor fordel med Douchebags skibagger er muligheten til å kombinere dem med forskjellige ryggsekker og støvelbagger. Douchebags har utviklet The Hugger 30,The Hugger 60, og The Base 15. Alle disse ryggsekkene kan festes til skibaggen og gjøre transporten mye, mye enklere. I tillegg kan du feste den ene enden av skibaggen til bunnen av ryggsekken. På denne måten kan du trille skibaggen uten å bruke hendene.

Douchebags kan kombineres på mange måter. Vi anbefaler kombinasjonen av en Douchebag 2.0 skibag til skiene og stavene, en Hugger 30 til støvlene, og en Big Bastard 90 til den øvrige bagasjen. Du får da den ultimate løsningen for turer hvor du skal ha med deg mye utstyr.


Historien:
Ideen bak Douchebags startet i 2009 da grunnlegger Truls Brataas surfet sammen med skistjernen Jon Olsson. Begge to var mye på reisefot, og hadde ofte med seg mye utstyr. De var enige om at bagasjen var tung, uhåndterlig og upraktisk. Her startet ideen om å lage nye systemer for å gjøre reising med skiutstyr enklere. Sammen med taxisjåfører, bagasjesjauere på flyplasser, togkondoktører, og en rekke skikjørere kom de frem til en skibag som skulle revolusjonere hverdagen for reisende skifolk. The Douchebag var født. Senere har de utvidet serien med ryggsekker og trillekofferter. Alt for å gjøre din reise mer behagelig.

Tags: skibag, reisesekk, skibagger, kofferter, trillekofferter, trillebagger, trillebag, douchebags
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Anders, 31.12.2014 21:23:55
Det må være det verste produktnavnet jeg har sett. Utviklet av norske Douchebags altså...