Thor Hushovd og Team Garmin-Cervélo viser gode takter

Team Garmin-Cervélo med Thor Hushovd i spissen viste seg frem på gårsdagens tempoetappe i Tirreno- Adriatico. Laget måtte gjøre en endring rett før start, David Zabriskie måtte erstatte en syk David Millar. De fikk også en rotete start, men dette er normalt siden det er første gang de kjører en lagtempo sammen. Etter hvert fant de rytmen og fikk skikkelig sving på bena. Gutta dundret inn til beste tid på siste halvdel. Dette holdt til en 2. plass bak Team Rabobank som var soleklart best på den 16,8 km lange løypa.
 Team Garmin-Cervélo syklet på Cervélo P4 temposykkel. P4 går for å være den mest aerodynamiske temposyklen på markedet. De har gjort 25 små og store forbedringer siden sist, blant annet er det satt på en IBT-Integrated Brake Technology- bakbrems, dette gjør den mer skjult for vind. ICS3 kabelføring, et system Cervélo er kjent for å ha innført (intern kabelføring). Sikrere setepostklemme, sørger for mindre friksjon og slitasje på setepinnen, pluss mange andre finesser kun for å minske luftmotstanden.
 
 Vi fører et stort utvalg av Cervélo landeveissykler. Mye er lagerført, men noe må spesialbestilles fra Danmark. Ta kontakt med oss på e-post: deler@oslosportslager.no så hjelper vi deg med å finne riktig sykkel.

I disse dager venter vi inn mye nytt i butikken, oppdateringer vil bli gjort fortløpende etterhvert som varene blir pakket ut :)


Tags: cervelo, cervélo, landeveissykkel, racersykkel, temposykkel, temposykkel, landeveisykkel, garmin-cervelo,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •