Trygt sykkelkjøp på nett!

Vi i sykkelavdelingen på Oslo Sportslager setter vår stolthet i fornøyde kunder. Dette gjelder også dere som velger å kjøpe sykkelen over nett. Vi garanterer at den samme kvaliteten fra sykkelguttas kyndige mekanikerhender også går igjen på sykkelen du bestiller på nett. Her er noen grunner til at du kan være sikker på et trygt og sikkert sykkelkjøp hos oss.
- INGEN (!) av syklene vi selger på nett selges som "flatpakker"

Alle syklene som blir bestilt på nett blir skrudd opp, justert og testet før vi igjen pakker den ned igjen i esken. Dette er viktig å tenke på fordi du får en ferdig justert sykkel som bare trenger en enkel montering før den er klar til bruk!

- Lang erfaring


Oslo Sportslager ble etablert i 1930. Vi har hatt to egenproduserte sykkelmerker opp i gjennom årene- Juvel og Everest. Det er ekstremt mange sykler som har trillet ut av Torggata de siste 85 årene og våre mange dyktige selgere og mekanikere har vært med lenge.

- Kvalitetsmerker

Hos oss har vi nøye valgt ut våre sykkelmerker. Du finner sykler fra flere forskjellige merker og vi har et stort utvalg. I år er disse merkene Scott, ​Cube, Hard Rocx og vårt eget merke Everest. Alle disse syklene er valgt ut for å tilfredsstille deg som kunde slik at du kan finne en sykkel som passer akkurat deg.

- Vårt eget sykkelmerke

Noe ikke alle vet er at Oslo Sportslager lager sitt eget sykkelmerke. Everest er en "norsk" sykkel i den forstand at den er laget av kvalitetskomponenter tilpasset det norske markedet. Vi opparbeider oss også stor kompetanse gjennom vår egen sykkelbygging og er oppdatert når det gjelder nyheter innen sykkel. Vi har laget Everest siden 1988 og sitter på stor kompetanse. Vi tror årets kolleksjon av Everest gjør at du finner en sykkel som passer akkurat deg. Vår toppmodell Everest 8848 har i 2015 vunnet både NM i terrengsykkel og eliteklassen i Birkebeinerrittet. Dette viser at Everest tåler sammenligning med et hvilket som helst sykkelmerke.

- Kyndige ansatte

Våre ansatte er aktive brukere av syklene selv. I sykkelavdelingen finner du syklister som selv bruker og tester utstyret de selger. Dette være seg aktive terrengsyklister, stisyklister, utforsyklister og landeveissyklister.

- Proffe mekanikere

Alle sykler som blir levert fra oss er kvalitetssikret og skrudd opp av kyndige mekanikere. Dette er mekanikere med lang fartstid i bransjen og du skal være sikker på at du får en ferdig justert sykkel som fungerer


- Trygg pakking

All polstring som følger med sykkelen originalt blir igjen påsatt etter at vi har testet og justert sykkelen. Dette sikrer trygg transport av din nye sykkel og gjør at den er lett å skru opp når du mottar esken. Du trenger kun et lite utvalg av verktøy når du setter den opp.

Vi håper du blir fornøyd med en sykkel fra oss og du kan være helt trygg på at sykkelen er forsvarlig pakket og justert når den sendes fra Oslo Sportslager!


Her kan du se en video som viser hvordan du skrur opp din nye sykkel etter at du har handlet sykkel fra oslosportslager.no :Tags: sykkel, netthandel, sykkelmontering, terrengsykkel,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •