Vårens nyheter 2017 - Løpesko

Løpeavdelingen på Oslo Sportslager har landets største utvalg av løpesko og det er vi veldig stolte av. Vi har sko for alle typer løpere og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg med å finne de skoene som passer deg og ditt løpesteg best. Dette gjøres ved hjelp av en gratis analyse av løpesteget ditt på tredemølle i tillegg til avklaring av bruk og eventuelle problemer med skader eller personlige behov. Ved full analyse bruker vi også speilkasse der vi kan gå dypere i fotens anatomi og eventuelle behov for ekstra stabilitet eller demping. Salomon, Arc'teryx og Columbia Montrail er de nye merkene denne våren - alle med stort fokus på terrengløping. Ta en tur innom for en hyggelig prat og en titt på vårens nyheter fra en av våre 14 løpeskomerker! 

 

Nike - Hoka - Saucony - Asics - Mizuno - Brooks - Salming - Altra - Salomon - Inov-8 - La Sportiva - Arc'teryx - VJ - Columbia Montrail

 

 

Se hele utvalget vårt av løpesko her

Oversikten bli oppdatert fortløpende

Nike

Blir 2017 året Nike bryter 2 timersgrensen på maraton med prosjektet Breaking2? Det er ikke uten grunn at hele pallen i Rio løp med Nike - Nike vil være ledende på konkurransesko og bruker erfaringene fra toppløperne til å forbedre hele sortimentet sitt. Det vil komme deg tilgode.

 

Air Zoom Elite

     

  

Zoom Streak 6

     

 

Flyknit Streak

     

 

Free RN Distance 2

     

 

Lunartempo 2

     

 

Lunarglide 8

     

 

Air Zoom Pegasus 33

     

 

Air Zoom Vomero 12

     

 

Air Zoom Structure 20

     

 

Air Zoom Odyssey 2

     

 

Air Zoom Wildhorse 3 GTX

     

 

Vi har også et bredt utvalg av piggsko fra Nike

 

Saucony

Everun var den store nyheten fra Saucony i 2016, og de har videreutviklet sortimentet der flere modeller har fått Everun i mellomsålen. Av disse så er Freedom ISO den mest spennende, med fullengde Everun såle i en lett innpakning. 

 

Freedom ISO

     

 

Triumph ISO 3

     

 

Hurricane ISO 3

     

 

Ride 9

     

 

Kinvara 8 

     

 

Fastwitch 8

     

 

Type A

     


Peregrine 7

     


Hoka One One

Har du enda ikke prøvd et par Hoka løpesko får du i 2017 flere valgmuligheter enn noengang. Sortimentet er komplett, med alt fra lette konkurransesko til ultraløpesko. Hoka lanserer til og med sin helt egen piggsko for bane. Vi har landets største utvalg!

 

Vanquish 3

     

 

Bondi 5

     

 

Bondi 5 finnes også i en bred versjon

 

Arahi

     

 

Gaviota

     

 

Clifton 3

     

 

Clayton 2 

     

 

Tracer

     

 

Huaka 2

     

 

Challenger ATR 3

     

 

Speedgoat 

     

 

Mafate Speed 2

     

 

Stinson ATR 3

     

 

Tor Speed 2 WP

     

 

Tor Ultra Hi WP

 

Asics

Mange av modellene til Asics er velkjente, men de har likevel solide oppgraderinger. Som mange av de andre merkene har også Asics introdusert et mer energieffektivt mellomsålematerial i Flytefoam. 

 

Metarun

     

 

Gel-Nimbus 19

     

 

Dynaflyte

     

 

Gel-Pursue 3

     

 

Gel-Kayano 23

     

 

GT-3000 5

     

 

GT-2000 5

     

 

Noosa FF

     


Gel-DS Trainer 22

     

 

Gel-DS Racer 11

     

 

Vi har også et bredt utvalg av piggsko fra ​Asics

  

​Brooks

Vi er inne i vår tredje sesong med Brooks, og utviklingen har vært stor de siste sesongene. Brooks har alltid hatt størst fokus på det tekniske, men vi mener de har tatt store steg når det kommer til design de siste sesongene.

 

Ghost 9

     

 

Glycerin 14

      

 

Adrenaline GTS 17

     

 

Transcend 4

     

 

Launch 4

     

 

PureCadence 6

      

 

PureFlow 6

      

 

PureGrit 5

     

 

Hyperion

 

Salming
Svenskene har virkelig etablert seg som et respektert løpeskomerke, i tillegg til å være ledende på hallidretter som Squash og Innebandy. Den enkle filosofien til Salming treffere mange løpere som ønsker ukompliserte sko som gir stor løpsglede. Salming har nå et fullverdig sortiment, med terrengskoen Trail T3 som nyeste tilskudd.

 

enRoute

 

Speed 5

     

 

Race 5

 

Trail T3

 

Elements

     

 

Columbia Montrail

Columbia har tatt over det tradisjonsrike terrengmerket Montrail, og lanserer et helt nytt sortiment. Kombinasjonen av innovasjon ​og erfaring gjør dette til et meget spennende prosjekt vi er stolte å ta en del av. Columbia er hovedsponsor til verdens største ultraløp, UTMB Mont Blanc, og bruker tilbakemeldinger fra løperne i produktutviklingen.

 

Fluidflex F.K.T

 

Rogue F.K.T

     

 

Caldorado II Outdry Extreme

     

 

Altra

Det amerikanske merket med det innovative designet fortsetter å utvikle modellene sine. De største nyhetene i år er terrengmodellen King MT og lettvekterene Escalante. Begge med det nye mellomsålematerialet, Altra Ego, som er mer responsiv og gir bedre energiretur. King MT har den nye yttersålen fra Vibram, MegaGrip, som sitter meget godt på vått og sleipt underlag.

 

Escalante

      

 

Torin 2.5

     

 

Paradigm 2

     

 

Provision 3

      

 

King MT

      

 

Lone Peak 3

      

 

Lone Peak Mid 3

      

 

Olympus 2

 Tags: løpesko, nyheter, joggesko, brooks, asics, mizuno, hoka, nike, montrail, salomon, salming, altra, inov-8, lasportiva, saucony, vibram
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •