VARMESÅLER - Aldri mer kalde føtter!

Flere og flere oppdager hvor fantastisk det er med varmesåler i skoene. Varmesåler gir deg mer glede av turer vinterstid. Du holder deg alltid varm på føttene, og holder føligheten på topp. Alpinister har brukt dette i en årrekke, men hva med å ta dem på når du skal isfiske, ake, sykle, eller være tilskuer på skirenn?

Våre mest populære sett:

 

   
Hotronic Footwarmer S3 Set med batterier og såler  Hotronic FootWarmer S4 Set med batterier og såler

 

Hvordan fungerer varmesålene?

Alle våre varmesåler har varmekabler innstøpt i forfoten på sålene. Fra varmekablene går en ledning opp til batteripakkene. På batteripakken kan du justere temperaturen i ulike trinn.  Batteripakkene henges normalt øverst på alpinstøvlene. Skal du bruke varmesålene i andre skotyper anbefaler vi å legge batteriene i lommen på buksen eller jakken. Du vil da trenge en ekstra skjøtekabel. 

 

Vi fører både anatomisk formede varmesåler, og løse trim-fit varmekabler. De anatomisk formede sålene er klare til bruk. Det eneste som må gjøres med dem er å tilpasse dem litt i front etter skostørrelsen. Det er de anatomisk formede sålene som er det beste alternativet for de fleste. Trim-fit varmekabler er løse varmeelementer som skal festes på en såle. Disse anbefaler vi til deg som har støpte spesialsåler fra før. Det er litt jobb å montere varmekablene, men har du først gjort det vil du ikke angre!

 

Hele vårt utvalg av varmesåler og tilbehør finner du herTags: varmesåler, varmekabler, batterisåler, hotronic, thermic
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •