Vasaloppsuka på Oslo Sportslager

Vasaloppsveckan er i gang og tradisjonen tro har vi aktiviteter hele uka fram mot det store rennet søndag 4. mars. Denne uka har vi besøk av flere av våre leverandører av skismøring og sportsernæring som mer enn gjerne deler sine tips med deg!

Smøretips til Vasaloppet
Program for Vasaloppsuka 2012:

Mandag 27. februar

 
På mandag får vi besøk av Henrik Kvissel fra Ski'Go og Winforce. Henrik gir deg sine beste tips mot det store løpet. Henrik har lang erfaring med å smøre ski for langløp. Ski'Go har fantastisk gode produkter som mange har begyntå få opp øynene for. Henrik representerer også sporternæring fra Winforce. Winforce har tatt kondisjonsnorge med storm og har fantastiske produkter for maksimal utholdenhet. Vi minner også om at mandag er siste frist for innlevering av ski som skal til prepp for Vasaloppet.

Tirsdag 28. februar
Tirsdag er Swixdag hos oss! Swix er i butikken hele dagen for å gi deg sine siste og beste tips mot Vasa'n. Swix er offisiell smøringsleverandør for Vasaloppet og har oppdaterte smøremeldinger som du får hos oss. Bjørnar Myhren i Swix holder gratis smørekurs klokken 18.00 for de som har lyst til å lære det meste om det siste.

Meld deg på smørekurs her!

Onsdag 29. februar

Denne dagen har besøk av Arne Aas fra BrikoMaplus. BrikoMaplus har et utrolig godt utvalg av kvalitetsprodukter når det gjelder pulver og glider. Arne gir deg sine siste glid og festetips mot Vasaloppet.

Torsdag 1. mars


Festeekspertene i Rode stiller denne dagen med sine siste tips. Rode har fantastiske produkter spesielt innen feste. Både klisteret og festevoksene blir mye brukt både av oss på racingservice og av andre toppløpere. Kom innom for Rodes siste smøretips!

Våre egne smøretips vil komme fra og med torsdag 1. mars direkte fra Vasaloppssporet. Lykke til med forberedelsene så lenge!Tags: vasaloppet, smøretips, vasaloppsuka, turrenn, langløp
| Kommentarer [3]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av J.Nilsen, 27.02.2012 09:16:28
Generelt sett dårlig feste på hele turen. Hva burde jeg gjort annerledes for å fått bedre feste på slik føre??

Skrevet av J.Nilsen, 27.02.2012 09:15:57
Er det rom for et aldri så lite smøretips selv om det er en liten uke til Vasan/og andre renn til helgen? Var ute forrige dagen, svært variable forhold. 3-4+g, relativt blanke spor, noen steder klink is og slusj i enkelte solsider etterhvert. Prøver meg med herdet isklister, start universal sølv oppå. Dette ble veldig glatt og noe bedre med gul Skigo HF oppå (bra voks!). Senere på turen ble det våtere og et lag K21 fungerte greit selv om dette også ble relativt glatt etterhvert. Generelt sett d

Skrevet av Martin, 23.02.2012 13:17:56
Når starter det på mandag ?

Skrevet av OsloSportslager, 23.02.2012 13:24:17     
Henrik er i butikken fra og med klokken 12.00