Våtdrakt - Det beste fra Huub og Blueseventy

Vi har satset stort på triatlon de siste sesongene. Med teamløpere med knallresultater i Norseman og Ironman samt kyndige triatleter i butikken har vi de beste forutsentingene for å gi deg rådene du trenger når det gjelder våtdrakter. Vi har valgt våtdrakter fra øverste hylle med merkene Huub og Blueseventy.

   
Huub og Blueseventy representerer det aller ytterste innen triatlondrakter. Vi fører et bredt spekter av drakter fra begge produsentene. Alt fra det råeste av det råe til mer prisgunstige drakter.

Huub er et merke som holder til i Australia. De er naturligvis spesialister innen triatlon og ikke minst på hvordan svømmedelen skal gå så fort som mulig. Huub blir brukt av flere av verdens beste triatleter, blant annet regjerende olympisk mester Alistair Brownlee. I tillegg benyttes Huub av rejgjerende Norsemanmester Allan Hovda. Egenskapene til Huub sine drakter er det ikke noe å si på. Vi fører flere modeller. Alt fra toppdraktene Archimedes (herre) og Axena (dame) til den rimeligere Aegis. I tillegg har vi et utvalg andre ting fra Huub, blant annet svømmebriller, svømmehetter, svømmesokker og hansker.

Blueseventy er et merke vi har hatt i flere år. Blueseventy er et New Zealand- basert merke med lange røtter innen triatlon. Blueseventy har tatt utallige medaljer i VM, OL og IM. Flere av våre teamløpere bruker Blueseventy Helix, blant annet tidligere vinner av Norseman Extreme Triathlon, Lars Petter Stormo. Fra Blueseventy har vi alt fra den råeste modellen Helix via modellen Reaction til vår rimeligste Blueseventydrakt, Sprint. Blueseventy representerer nyvinning og innovasjon på et høyt nivå. Vi har i tillegg svømmedrakter, briller og diverse annet tilbehør fra Blueseventy.

Vår egen Mari Drivdal Lie har testet noen av Blueseventys drakter. Rapporten finner du her

Lars Petter Stormos blogg finner du her

Det beste innen triatlon finner du i byens triatlonbutikk!

Klikk her for å se vårt utvlag innen triatlonTags: huub, blueseventy, blueseventy, triatlon, triathlon, våtdrakt, wetsuit,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •