Vedlikehold av skallbekledning.

Med enkle grep kan du forlenge levetiden og kvaliteten på din skallbekledning. Skallbekledning, også kjent som allværsjakker med membran har en tendens til å miste funksjonaliteten etter mye bruk uten vedlikehold. Ved å vaske og impregnere jakken en gang i halvåret, eller etter behov, vil man merke en markant forskjell på vanntetthet og pustegenskaper samt en betydelig lengre levetid. vask Vask

      Maskinvask på 40 °C. Bruk gjerne Nikwax Tech Wash. Ikke bruk tøymykner eller vaskemiddel med blekemiddel. Følg produsentens vaskeanvisning.
rens Rens
      Om plagget skal til rens, be de bruke en klar, destillert rensevæske og sprayimpregnering. Følg produsentens vaskeanvisning.
strykejern Strykejern
      Bruk varmt dampjern med håndkle mellom strykejern og plagget. Man trenger ikke å stryke plagget til det er helt tørt. Følg produsentens anvisning.
bleking Bleking
      Aldri bruk blekemiddel. Blekemiddel vil skade plagget.
tørketrommel Tørketrommel
      Tørketrommel på lav temperatur. Varmen fra tørketrommelen vil reaktivere impregneringen i plagget. Følg produsentens anvisninger.
impregnering Impregnering
     Oslo Sportslager anbefaler bruken av Nikwax impregnering. Se impregnering for forskjellige typer impregnering. Følg produsentens anvisning.
flekkfjerning Flekk Fjerning
     Bruk en mild flekkfjerner uten blekemiddel før vask. Skyll godt. Følg produsentens anvisning.

Nikwax TX Direct Spray-OnNikwax Tech WashNikwax TX Direct Wash-In
   


Tags: vedlikehold, skallbekledning
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Marie , 02.03.2018 10:45:43
Skal man ikke vaske plaggene på vranga? Står jo ikke noe om d I vaskeanvisningen på plagget, da skal det vel ikke vrenges da?