Vi avslutter en fantastisk sykkelsesong

Vi har flere av fjorårets og årets sykkelmodeller på lager som skal ut. Er du på jakt etter ny sykkel er dette noen av modellene du bør se nærmere på. 

Her er noen av sykkelmodellene

Toppmodell Everest 8848 Racelite
 
Årets råeste terrengsykkel fra Everest! Helt ny karbonramme med kvikke kjøreegenskaper, suveren komfort og respons, samt innvendige wireføringer som gir et rent design og god beskyttelse mot elementene. Ny dempegaffel med lock out på styret, samt superraske hjul med nav fra American Classic. Et soleklart førstevalg for rittsyklister som ønsker en kvikk og kjørevillig terrengsykkel med alle de beste komponentene.

Sykkelen ser du her:
Størrelser: S - M - L - XL 24999,-
Karbonsykkel Everest Twenty9
    Lett og superrask 29'er med nyutviklet karbonramme! Med 29" hjul forseres stier og hindringer med bedre flyt og smidighet, og sykkelen føles rolig og avbalansert i høy fart. Ønsker du deg stabilitet, trygghet og samtidig ha gleden av å kunne holde god fart på rufsete underlag, vil 29er-sykkelen være snillere mot dårligere sporvalg.

Sykkelen ser du her:
Størrelser: M - L - XL
  17.999,-
     
Terrengsykkel Scott Scale 30    
              
Scott Scale 30 2011 modell. Terrengsykkel med enestående kombinasjon av komfort og respons takket være Scotts kompromissløse karbonramme. Scale 30 er bygget på en karbonramme som gir deg en unik kombinasjon av respons og komfort. Scale-serien til Scott, og da spesielt karbonsyklene, har etablert seg i toppen blant rittsyklene, og tilbyr meget høy ytelse, lav vekt og enestående komfort. Karbonets egenskaper og Scotts egen "Shock Damping System" sørger for at slag og støt absorberes bedre i rammen, og dette er noe syklistene vet å sette pris på i slutten av lange ritt. Velprøvd rammegeometri sikrer rask, pålitelig håndtering og maksimal kraftoverføring. Alle kabler er trukket i heldekkende strømper for maksimal beskyttelse mot elementene. Leveres i år med Shimanos nye XT-gir og Shimano 10-delt SLX kassett.

Sykkelen ser du her:


Størrelser: S - M - L - XL
   16.500,-
     
Terrengsykkel Everest Quest
   
    Quest Carbon er perfekt for de som ønsker en lett og rask terrengsykkel til årets ritt! Quest er bygget opp rundt en helt nyutviklet, superlett og svært stiv karbonramme i beste kvalitet. Videre er sykkelen bygget opp med et lett og stivt hjulsett fra NoTubes, Avid Elixir 5 hydrauliske skivebremser, Manitou R7 dempegaffel og nye SRAM X9 3x10 girutstyr. En vekt på 9,42 kg og et gjennomført design med wireføringer innvendig i rammen, gjør denne sykkelen til en sikker vinner!

Sykkelen ser du her:
Størrelser: S - M - L - XL
  13.500,-
     
Terrengsykkel Hard Rocx Cambrium Carbonium
   
    Overlegen kombinasjon mellom vekt, stivhet og slagfasthet. Race 7 STASIS 2 karbonrammen på Cambrium Carbonium vil beholde stivheten og spensten i hele sykkelens levetid. Den innvendige finishen på rammen er 100% glatt og uten bruddanvisninger, og vil gi deg en mye mer stabil konstruksjon over tid. Rent design med intern wireføring som sikrer en stabil girfunksjon og bedre beskyttelse mot elementene. Cambrium Carbonium er utstyrt med låsbar gaffel, Shimano XT-gir og hydrauliske skivebremser fra Avid. Solid hjulsett og ellers god byggekvalitet, gjør denne sykkelen godt egnet til både trening og konkurranser.

Sykkelen ser du her:
Størrelse: 16 - 17 - 18 - 19 - 20
   11999,-
Terrengsykkel Merida FLX 1200
Merida Carbon FLX 1200-D. Kvikk og kjørevillig terrengsykkel med en stiv og spenstig ramme. Merida FLX 1200 har NANO-karbonramme med Flex-Stay geometri som sikrer vertikal komfort i kombinasjon med maksimal stivhet sideveis i rammen. Sykkelen er utstyrt med SRAM X.9 girgruppe, Manitou Minute Expert dempegaffel og hjul fra SRAM og Merida. Dette gir deg en karbon konkurransesykkel som både gir deg lav vekt, komfort og maksimal stivhet.

Sykkelen ser du her:
Størrelse: 16 - 18 - 20 - 22 11999,-
Terrengsykkel Scott 29 Elite
Scale 29 Elite er en av Scotts nye terrengsykler i 29er-segmentet, og dette er toppmodellen blant de med aluminiumsramme. Med 29" hjul forseres stier og hindringer med bedre flyt og smidighet, og den føles rolig og avbalansert i fart. Ønsker du deg stabilitet, trygghet og samtidig ha gleden av å kunne holde god fart på rufsete underlag, vil 29er-sykkelen være snillere mot dårligere sporvalg.

Sykkelen ser du her:
Størrelse: M - L 9999,-
Terrengsykkel Hard Rocx Cambrium
Cambrium med sine 10,9 kg er en lett og spenstig terrengsykkel med velbygget aluramme, gaffel med 100mm vandring og Shimano XT-gir. Perfekt allrounder for de som vil trene på grusveier og i terrenget, samt delta på ritt. Rammen har overdimensjonert styrerør for å sikre ekstra vridningsstivhet i det viktige området i frontpartiet av rammen. I tillegg er alle rørene i hovedtriangelet spesifisert i størst mulig dimensjon for å øke stivheten og stabiliteten maksimalt.

Se sykkelen her:
Størrelse: 17 - 18 - 19 - 20 - 21 8999,-
Terrengsykkel Everest Climber
Climber er den perfekte sykkelen for ivrige mosjonister og andre som er ute etter en lett, rask og prisgunstig terrengsykkel. Lett og stiv ramme med gode kjøreegenskaper, superlett RST F1RST Air Platinum dempegaffel med luft, returjustering og lock out. SRAM X9/Shimano XT girutstyr og
ellers lette og solide komponenter gjør dette til et meget bra kjøp! Rammen er klargjort for eventuell montering av bagasjebrett og skjermer.

Sykkelen ser du her:
Størrelse: M - L - XL - XXL 7999,-
Damesykkel Hard Rocx Stone Machine XX
Stone Machine XX terrengsykkel. Damesykkel med tilpasset geometri. For tur og treningsbruk.
Stone Machine XX egner seg for trening og tursykling, eller til og fra jobb og skole, og leveres med rammegeometri spesielt tilpasset damer. Dette vil si litt kortere rammer som gjør sittestillingen noe mer oppreist, og sikrer at rygg og nakke avlastes på en bedre måte. I tillegg leveres disse syklene
med et bredere sete, og bredere opphøyd styre for å forsterke komfortfaktoren ytterligere.

Se sykkelen her:
Størrelse: 15(S) - 17(M) - 18(L) 6299,-


Tags: sykkeltilbud, nyheter, billig, terrengsykkel, karbonsykkel, kupp, lavpris
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •